Speltips

Speltips Verdasco - Garcia Lopez

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-05 11:00 Spela här

Speltips Verdasco - Garcia Lopez
Land: Spanien Liga: ATP Madrid
Odds: 1.73 Speltips: Verdasco
2015-05-05 11:00 Verdasco - Garcia Lopez Verdasco 1.73 Tennistipset

Helspanskt möte i den första rundan av Mastersturneringen i Madrid. Tvivelaktigt en av de viktigaste turneringarna i året för Verdasco, som är född & uppvuxen i Madrid. Polarna, familjen & hans alla hans bekanta kommer närvara under matchen & självfallet vill han visa framfötterna.

GGL har gjort det fantastiskt bra på sistone. En titel & en SF back to back är imponerande. Dock finner jag ett problem i det hela. Nio matcher under två veckor samt mycket resande kommer troligtvis sätta sina spår i matchen mot Verdasco. Ingen tacksam första runda efter det enorma spelschemat då han har haft svår mot Verdasco historiskt. Dessa möttes tidigare i år & då vann Verdasco i två raka set.

Verdasco har varit ojämn i år. Potentialen finns i grabben trots att han snart fyller 32 år. Han har vuxit upp på det snabba gruset i Madrid & det passar han utmärkt. Såhär har det gått vid deras 4 senaste bataljer:

Fernando Verdasco Guillermo Garcia-Lopez 7-5 6-1
Fernando Verdasco Guillermo Garcia-Lopez 6-2 7-6(7)
Fernando Verdasco Guillermo Garcia-Lopez 7-5 6-4
Fernando Verdasco Guillermo Garcia-Lopez 6-4 7-6(2)

4-0 i matcher samt 8-0 i set talar sitt tydliga språk hur ensidiga deras möten brukar vara. Vi kommer se en Verdasco, som kommer bombardera GGLs backhandsida med enorma forehandslag (Verdasco är vänsterhänt).

Att matchen spelas i Verdascos bakgård samt att han har ett psykologiskt övertag H2H mot GGL kommer vara avgörande. Att GGL har en bra form går inte att sticka under stolen med, men alla dessa matcher på den korta tiden kommer visa sig vara en fysisk börda för GGL.

Spelar Verdasco som matchvinnare till @1,73 på Williamhill med 6/10 units.

Tennistipset - 04 Maj, 2015, 15:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!