Speltips Gerald Melzer - Taro Daniel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-05 13:45
Land: Italien
Liga: Rom
Odds: 2,16
Speltips: Melzer
Spela på Speltips Gerald Melzer - Taro Daniel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Melzer
Två formtoppade spelare ställs emot varandra i Challengerturneringen i Rom. Melzer är verkligen underskattad i detta mötet & när han ger 2,16 trots att han spelar sin bästa tennis för närvarande, så kan jag inte låta bli att hugga.

Han kommer ifrån en fantastisk vecka i Tyskland, Munchen. Han nådde semifinal i ATP-turneringen & fick se sig besegrad av Kohlschreiber i en tight tresetare. Innan dess så besegrade han bland annat Dominic Thiem. På gruset är Melzer kapabel till extremt mycket. Han har ett spel som passar på gruset då han sällan gör misstag, har ett bra fotarbete samt använder sin vänsterhänta topspinn forehand extremt effektivt. Bevittnade även Melzer LIVE i Örebro för några månader sedan när det var Davis Cup & snacka om att ha talang. Fortsätter han på detta spåret så är han topp 100 innan årets slut, garanterat. Under året har han också slagit Haider Maurer (rankad 50 i världen).

Taro Daniel har efter en halvknackig inledning på säsongen spelat allt bättre & kommer från en Challengervinst i Vercelli. Taro Daniel har själv erkänt att han har problem när vänsterhänta spelare står på andra sidan nätet då spinnen som vänsterhänta spelare genererar är helt annorlunda. Värt att poängtera är att Daniel inte besegrat någon topp 100 spelare under året.

2-1 i H2H tillfördel för österrikaren samt att österrikaren har en form som heter duga. Jag faller för Melzer & spelar han som matchvinnare till 2,16 på Unibet med 5/10 units.
Spela på Gerald Melzer - Taro Daniel hos Unibet
Tennistipset - 4 Maj 2015 - 16:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: