Speltips

Speltips Gerald Melzer - Taro Daniel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-05 13:45 Spela här

Speltips Gerald Melzer - Taro Daniel
Land: Italien Liga: Rom
Odds: 2,16 Speltips: Melzer
2015-05-05 13:45 Gerald Melzer - Taro Daniel Melzer 2,16 Tennistipset

Två formtoppade spelare ställs emot varandra i Challengerturneringen i Rom. Melzer är verkligen underskattad i detta mötet & när han ger 2,16 trots att han spelar sin bästa tennis för närvarande, så kan jag inte låta bli att hugga.

Han kommer ifrån en fantastisk vecka i Tyskland, Munchen. Han nådde semifinal i ATP-turneringen & fick se sig besegrad av Kohlschreiber i en tight tresetare. Innan dess så besegrade han bland annat Dominic Thiem. På gruset är Melzer kapabel till extremt mycket. Han har ett spel som passar på gruset då han sällan gör misstag, har ett bra fotarbete samt använder sin vänsterhänta topspinn forehand extremt effektivt. Bevittnade även Melzer LIVE i Örebro för några månader sedan när det var Davis Cup & snacka om att ha talang. Fortsätter han på detta spåret så är han topp 100 innan årets slut, garanterat. Under året har han också slagit Haider Maurer (rankad 50 i världen).

Taro Daniel har efter en halvknackig inledning på säsongen spelat allt bättre & kommer från en Challengervinst i Vercelli. Taro Daniel har själv erkänt att han har problem när vänsterhänta spelare står på andra sidan nätet då spinnen som vänsterhänta spelare genererar är helt annorlunda. Värt att poängtera är att Daniel inte besegrat någon topp 100 spelare under året.

2-1 i H2H tillfördel för österrikaren samt att österrikaren har en form som heter duga. Jag faller för Melzer & spelar han som matchvinnare till 2,16 på Unibet med 5/10 units.

Tennistipset - 04 Maj, 2015, 16:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!