Speltips

Speltips Washington Capitals - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-05 01:30 Spela här

Speltips Washington Capitals - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.98 Speltips: Rangers ML
2015-05-05 01:30 Washington Capitals - NY Rangers Rangers ML 1.98 hockeystick

Anaheim Ducks vann igår med klara 3-0 efter att man kontrollerat matchen 100% och har nu tagit en stabil 2-0 ledning i matchserien mot Flames. Gårdagens rek på Ducks FT @ 1.781 hittade med det hem utan större problem!

Washington Capitals - NY Rangers

Goalies: Holtby (probable) vs Lundqvist (probable)

Game 3 väntar i natt när matchserien mellan Washington Capitals och favoriterna NY Rangers nu vänder till Verizon Center där Capitals nu har två raka hemmamatcher.

1-1 är ställningen i denna matchserie där Rangers kvitterade senast efter att gjort en väldigt bra insats där man var det bättre laget över 60 min. Capitals spelade dock helt okej och fick genom en individuell prestation av Alexander Ovechkin press mot Rangers som kunde dödat matchen ett flertaget gånger under matchen. Efter Ovechkins reducering i tredje perioden till 3-2 var det Capitals som hade trycket och man räddades av en Henrik Lundqvist som gjorde en ny bra match där han steppade upp rejält under sista 2 min av matchen då Capitals fullständigt bombade Rangers bur och var nära flertaget gånger att kvittera matchen och ta den till overtime. Nu vann istället Rangers och kvitterade matchserien och man reser till Washington med bra feeling i laget. Faktum med att Rangers varit ett av ligans klart bästa bortalag under säsongen gör att jag tror man har väldigt goda möjligheter att bryta tillbaka matchserien här direkt. Rangers har under säsongen fina 28-11-2 på bortais och i första omgången mot Penguins vann man båda mötena borta i Consol Energy Center.

Nyckeln för Rangers kommer bli att stoppa Alexander Ovechkin som är det stora hotet i Capitals tillsamman med Bäckström som ständigt söker Ovechkin. Jag är övertygad över att Rangers kommer avancera från denna matchserie om man lyckas med detta och det är upp till McDonagh och Girardi att göra livet hårt för Ovie. Något de gjorde helt okej under 50 min av matchen innan Ovechkin lyckas klä av båda backarna vid 3-2 målet i Game 2.

Jag gillade ändå Rangers spel i första matchen och räknar med ett smart spelande Rangers i natt. Båda mötena med Penguins på bortais spelade man tajt och smart hockey och ville inte ge bort några spelvändningar. Något jag tror man vill göra även i natt. Tänker mig tajt och målsnål historia igen och det kommer vara Capitals som håller i taktpinnen. Rangers har varit väldigt bra hela säsongen på att spela smarta bortamatcher och jag tror man kan ta en match direkt inne i Verizon Center i natt.

Skador

Washington: E.Fehr (day-to-day), J.Erskine, D.Orlov
NY Rangers: M.Zuccarello (day-to-day)

Natten spel blir alltsåNY Rangers ML @ 1.98 med 4/6 units hos Pinnacle Sports


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 Maj, 2015, 19:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!