Speltips Gimeno-Traver - Kyrgios

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-05 14:30
Land: Spanien
Liga: Madrid Master
Odds: 1,83
Speltips: Gimeno-Traver
Spela på Speltips Gimeno-Traver - Kyrgios
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Gimeno-Traver
Det positiva med att Nick Kyrgios nådde final i Estoril är att han framöver kommer att överskattas på grus, åtminstone de kommande veckorna.

Nick är ingen grusspelare och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Men han snubbla sig i alla fall till final i Portugal där Gasquet klädde av honom ordentligt. Ungefär som det ska vara.

Nu har Nick haft knappa två dagar på sig att ladda om till ett underlag som skiljer ser ganska märkbart mot det i Estoril. Högre bollstuds och svårare att hitta winners. Det kommer garanterat att missgynna australiensaren.

Gimeno-Traver har å andra sidan hittat dunderformen lagom till den när turneringen. Inte nog med att han krossat i kvalet, han har gått djupt i tre raka grusturneringar och bara åkt på stryk mot riktigt vassa grusspelare: Klizan, Vesely och Federer (varav både Klizan och Federer vann respektive turnering)

Det ska bli kul att se hur Kyrgios hanterar den höga bollstudsen. Jag tror att han kommer att få problem och förhoppningsvis känner han sig nöjd efter finalplatsen i Estoril.

Spela Gimeno-Traver till 1,83 hos Unibet.
Spela på Gimeno-Traver - Kyrgios hos Unibet
Poldan - 5 Maj 2015 - 00:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-05-05 12:15

bollen studsar upp en bit men samtidigt är ju gruset snabbt och det bör gynna Kyrgios, tycker matchen ser öppen ut

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: