Speltips

Speltips Calgary Flames - Anaheim Ducks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-06 03:30 Spela här

Speltips Calgary Flames - Anaheim Ducks
Land: Kanada Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.751 Speltips: Ducks ML
2015-05-06 03:30 Calgary Flames - Anaheim Ducks Ducks ML 1.751 hockeystick

Calgary Flames - Anaheim Ducks

Goalies: Ramo (confirmed) vs Andersen (probable)

Kortare rek idag då det är lite tidsbrist.

Game 3 i natt när matchserien vänder till Kanada och Calgary som satts i ett tufft läge efter att ha varit helt chanslösa i Game 1 och Game 2.

Anaheim har tagit ett rejält grepp om den här matchserien mot ett Flames som ser ut som små kattungar mot stora starka lejonet. Ducks är det lag som kanske imponerat mest i slutspelet hittills efter att ha svept ut svårspelade Winnipeg Jets i 4 raka matcher och sedan förnedrat Flames i Game 1. Jag trodde ju även att Ducks skulle fixa seger i Game 2 då jag rekade just den matchen här hos ROK och visst gjorde man det. Precis som väntat spelade Flames väldigt försiktigt i D för att inte ge Ducks några turnovers men precis som väntat är detta Ducks det klart bättre laget och man föll med 3-0 efter att Andersen inte haft speciellt mycket att göra. I natt har vi såklart andra förutsättningar då Flames på hemmais brukar vara svårspelade, och hade du frågat mig inför serien om Game 3 skulle jag nog svarat att Flames skulle ha goda chanser att plocka den. Jag har dock ändrat min uppfattning efter uppvisningarna inne i Honda Center måste säga att Ducks inte visat någon respekt under de två första mötena och jag räknar inte med någon skillnad i natt. Klart det blir en tuffare uppgift men med de två raka vinsterna och på sättet man vunnit matcherna kan jag inte säga nått annat än att Ducks ÄR klara favoriter även i natt.

Skador

Calgary: M.Ferland (day-to-day), L.Bouma (day-to-day), R.Diaz (day-to-day), P.Byron (day-to-day). M.Giordano, L.Smid
Anaheim: J.Gibson, S.Soaury,

Jag tror Ducks tar Game 3 och att Flames tar Game 4 innan Ducks avgör i Game 5 inne i Honda Center och jag gör det inte svårare än så att nattens spel blir:

Anaheim Ducks ML @ 1.751 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 05 Maj, 2015, 19:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
johanx44 - 2015-05-06 01:56:14

vidrig känsla i kroppen att cgy vinner inatt alltså. 2-1 typ