Både Lacko och Jimmy Wang är spelare som spelar få dubbelmatcher varje år. Lacko har spelat fyra matcher än så länge under året och förlorat samtliga utan att ta något set. Wang har spelat en match och där gav de upp i underläge 5:0.

De kommer att möta australiensaren Whittington och erfarna dubbelspelaren James Cerretani.
21 år unga Whittington har redan under året vunnit en futureturnering tillsammans med Jordan Thomson. I Australian Open var han också ruskigt bra tillsammans med Alex Bolt där de bl.a besegrade Draganja/Kontinen och Chardy/kubot. Cuevas/Marrero blev för bra för de i R16, när de förlorade i två raka tiebreaks.

Cerretani slutade spela singel för ett x antal år sedan och spelar endast dubbel nu mera. Han har under året hunnit vinna en challenger tillsammans med van der duim och är idag rankad 131 (varit 48 som bäst). Han har bra nätspel och returnerar bra, något han saknar för att vara en bra dubbelspelare på atp touren är hans serve tyvärr.


Whittington/Cerretani är betydligt bättre par i denna match och 1.53 som bet365 erbjuder är helt klart ett spelbart odds. Tar det med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-05-06 02.57:53

This is the stats tab
This is the post tip