Speltips

Speltips Verdasco - Cilic

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-06 13:00 Spela här

Speltips Verdasco - Cilic
Land: Spanien Liga: Masters Madrid
Odds: 1,94 Speltips: Verdasco
2015-05-06 13:00 Verdasco - Cilic Verdasco 1,94 Tennistipset

Spanjoren & hemmahoppet Fernando Verdasco ställs emot storväxte kroaten Marin Cillic. Två spelare som stundtals briljerade i den första omgången ställs mot varandra & jag håller spanjoren som knapp favorit.

Man kan begära mer utav Verdasco hitintills under säsongen, men i matchen mot GGL fick man se vilken fantastisk tennis spanjoren fortfarande har kvar i kroppen. Han nådde sannerligen nya höjder i spelet & vann under ett skede i matchen 17 (!) raka poäng, värt att poängtera är att majoriteten av dessa poäng var Winners. Verdasco trivs när grusunderlaget är snabbare & med ett hemmastöd bakom ryggen så kommer han vara svårstoppad mot kroaten. Han har växt upp på gruset i Madrid & det är garanterat en fördel som han drar nytta av.

Cilic har kommit tillbaka från skada & börjar spela allt bättre. Han åkte dock på en plump under förra veckan då han fick se sig besegrad av Estrella-Burgos i två raka set. Trots att han besegrade Vesely i den första omgången så finns det fortfarande mer att önska. Allt är inte frid & fröjd med Cilic & han är fortfarande inte 100 procentig. Trots att Cilic inte gjort bort sig på gruset genom åren så har han HC & gräs som sina favoritunderlag.

Kommer Verdasco upp i någorlunda nivå som han uppnådde i matchen mot GGL så finns risken att han mosar kroaten. Mycket handlar om vilken nivå Verdasco kommer upp i & med ett hemmastöd i ryggen så synar jag Verdasco som matchvinnare. Betsafe har i skrivandets stund @1,94 på Verdasco & jag synar det med 6/10 units.

Tennistipset - 06 Maj, 2015, 02:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!