Speltips Vinci - Safarova

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-06 17:00
Land: Spanien
Liga: Liga
Odds: 1.80
Speltips: Vinci +4,5
Spela på Speltips Vinci - Safarova
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Vinci +4,5
Dags för damernas tredje omgång i Madrid och det är Safarova som ställs emot grusspecialisten Vinci.

Safarova är en av tourens bästa baslinjespelare. Hon har en bra forehand samt backhand som hon väldigt sällan gör enkla misstag med. Hon har än så länge vunnit en titel i år och det var i Doha där hon endast tappade ett set under hela turnering.

Nu är det dock grus och hon ställs emot italienaren Roberta Vinci som är en oerhört jobbig motståndare på detta underlag. Vinci slår varken hårt eller har det lilla extra i sina grundslag. Utan hon missar däremot väldigt sällan och motståndaren måste helt enkelt slå ett vinnande slag för att avgöra poängen emot Vinci. Hon slicear med sin backhand och har en relativt lös forehand som hon alltid försöker få längd med. Hon har dock ett bra nätspel när hon väl tar jag fram på nät.

Det är inte många som vill möta Vinci på detta underlag om man inte har oerhört hårda grundslag som Williams. Hon vann i förra omgången emot Alize Cornet som slog ut världstvåan Simona Halep i turneringens första omgång.


Safarova kommer inte ha det enkelt emot Vinci och jag garderar mitt spel och spelar Roberta Vinci +4,5 gems till 1.80 hos Unibet. Detta tar jag med 4/10 units. Lycka till vid rygg.
Spela på Vinci - Safarova hos Unibet
Tennistipset - 6 Maj 2015 - 03:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: