Speltips

Speltips Raufoss - honefoss

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-06 18:00 Spela här

Speltips Raufoss - honefoss
Land: Norge Liga: NM Cup
Odds: 2,30 Speltips: 1
2015-05-06 18:00 Raufoss - honefoss 1 2,30 peterlars

jag har hittat en gott spel i norge idag och jag tror det är läge att gå in på detta

Honefoss ligger hjälplöst sist i obos ligan med 3 inspelade poäng och har en katastrofal form . 1-0-5 och 5-12 vittnar ju att det går inget vidare för dom. laget är inte alls bra och försvaret är som svängdörrar totalt katastrof kan man lungt säga och lagets forwards är inte det heller något vidare.
idag spelar dom i norska cupen och här tror jag dom åker på en smäll ordentligt. jag skulle nog påstå att laget inte bryr sig om den norska cupen utan siktar mer på klara sig i ligan om dom ens gör detta.

Raufoss är i kalasform med två raka i ligan med full pott alltså 9 poäng och 3-0-0 och hela 13-1 i mål så det vittnar om att detta är ett bra lag.jag tror helt klart att dom tar steget upp i år i obos-ligan för i den serien som dom är nu så verkar det som dom kör över allt i sin väg men självklart så hamnar även detta lag i en svacka.
raufoss är inget dåligt lag alls så här tror jag dom har mycke bra chans idag på sin hemmaplan.För honefoss går allt fel i obos ligan och känslan är stark att reufoss vinner denna matchen.

peterlars - 06 Maj, 2015, 17:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!