Näst sista omgången innan slutspelet.
2spelare är klara och 4 spelare slåss om dom 2 sista platserna.

Även fast Van Gerwen är klar för semifinal så kommer han inte dra ner på tempot.
Förra veckan hade han ett imponerande snitt mot genom tidernas bästa spelare, Phil Taylor och vann med komfortabla 7-4. Ikväll möter Gerwen Adrian Lewis som måste vinna sina 2 sista för att ha någon chans.
Förra veckan så dubblade Lewis, dvs han spelade 2 matcher den kvällen, torskade bägge.
Hans hopp om semifinal finns, men är minimal. Plus att han måste slå världsettan på vägen.
Drömmen tar slut ikväll och ger 1,57 på en van Gerwen seger. Taget

Dave Chiznall, spelare nr 2 som är klar för semi, hoppet om förstaplatsen lever, och hans form kan man inte klaga på. Dave snittar nästan aldrig under 100 och har chans på förstaplatsen som sagt vid vinst. Han spelar första matchen för kvällen mot Bunting som inte har något att spela för.
Bunting har spelat okej, men inte mer i årets Premier League och det ska mycket till om det ska bli en Bunting vinst här.
Han fixade kryss senast mot en formlös Wade, som brände 3 matchpilar.
2 ggr degen på Chiznall är julafton. Förra veckan hade Chiznall 2,50 mot Lewis och vann 7-4.
Bara att tacka och ta emot när spelbolagen vecka efter vecka ger dessa odds på chizzy.

Wade- van barneveld. Wade har inget att spela för, visade bra form i helgen med 2 finaler, dock ingen vinst.
Men innan dess har formen och spelet sviktat. Wade har problem med psyket till och från. En Wade i form slår vem som helst, men han är inte i form nu och man kan säga tvärtom om hans motståndare van barneveld, som var nära att åka ur på judgement night, klarade sig kvar med en vinst och har vunnit 4 raka efter det mot bl.a., nr1 i världen, gerwen. 2,37 på barney är kanonbra. Men då barney förmodligen går till playoffs med ett kryss så skippar jag spel där, och satsar istället på att barney gör flest 180 i matchen till 1,67. Wade är inte känd för att göra många 180s, och har inte gjort det i år alls. Barney däremot öser in 180 och förra veckan gjorde han 5st mot Gary Anderson och 3st mot Lewis i andra matchen, och gjorde därmed fler 180 än bägge sina motståndare.

Taylor- Anderson.
Jag skulle tro att Taylor vinna detta till 2,20 men skippar spel.
Räcker förmodligen med kryss för Anderson för att gå vidare, medan Taylor måste vinna. Brukar bli jämna och bra matcher spelarna mellan, och siktar därför in mig på 180 spelet på Gary istället. Gary är förutom chiznall, den som dänger in mest 180 för tillfället, även om Gary slarvat en del sista veckorna, men nu möter han Taylor som väldigt, väldigt ofta inte ens går för en 180, utan har han 2 träff i trippel20 väljer han att gå ner.
Vilket är en stor stor fördel. Även om han såklart kan dänga 180 s i sömnen, killen har ju vunnit VM 16 ggr och är genom tidernas bästa dartspelare. Men 1,73 på Gary flest 180 är taget.

9,05 ger 4lingen för dom som vill gambla lite. (Jag har lagt den själv) på williamhill

Good luck

EDITERAD 2015-05-07 18.14:01

EDITERAD 2015-05-07 18.14:51

This is the stats tab
This is the post tip