Speltips

Speltips Nishikori-Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-08 22:00 Spela här

Speltips Nishikori-Ferrer
Land: spanien Liga: atp masters
Odds: 2.70 Speltips: Ferrer
2015-05-08 22:00 Nishikori-Ferrer Ferrer 2.70 DENNISS

Berdych och Raonic vann båda i raka set

Ferrer ska ta sig an förra årets Us Open finalist och en av de mest formstarka spelarna Kei Nishikori förra året möttes man i semifinalen där Nishikori vann i en tre setare.
Visst är Nishikori bra för tillfället men att han är så här stor favorit på grus i Spanien mot Ferrer är tveksamt det känns som en 50/50 match.

Att underlaget är snabbt är givetvis ingen nackdel för Nishikori men Ferrer är ju ruskigt svårslagen på grus och han kommer revansch sugen efter förlusten förra året, detta kommer nog bli en uppgörelse i uthållighet och den som kan hålla nere misstagen minst lär vinna.

Nishikori har varit stabil i år och klättrat till en 5 plats på rankingen med Ferrer tappat några placeringar till 8 plats men visst har han förmågan att vinna
detta han kommer ju dessutom in fräsch till matchen då han inte haft några större besvär än så länge även om det blev en tre setare mot Verdasco.

Ferrer har vunnit mot Nishikori i en final i Acapulco i början av året på hardcourt nu handlar det om grus och det är nog ingen nackdel trots att underlaget är snabbt.
Ferrer har vunnit 294 grus matcher i karriären mot 38 för Nishikori, spanjoren är 33 år nu men ger fortfarande allt på banan vilket är hans stora styrka. Nishikori är rättmätig favorit men knapp sådan i mina ögon och har Ferrer en bra dag kommer Nishikori få några jobbiga timmar även om spelet inte stämme fullt ut för Ferrer har han en förmåga att äta sig in i matcherna och ger aldrig upp innan sista bollen är slagen.


EDITERAD 2015-05-07 23.52:16

DENNISS - 07 Maj, 2015, 23:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!