Speltips

Speltips Livorno - V.Entella

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-08 20:30 Spela här

Speltips Livorno - V.Entella
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 1.90 Speltips: Livorno Ö1.5
2015-05-08 20:30 Livorno - V.Entella Livorno Ö1.5 1.90 ItalyExpert

Kort rek på grund av tidsbrist.

Matchen i fokus är Livorno - V.Entella ifrån Serie B där båda lagen är piskade att vinna i synnerhet hemmalaget som schabblade bort sitt fina läge till avancemang till Serie A efter massvis med oavgjorda resultat i följd. Kvaliteten i truppens finns där med massor av spelare som har deltagit i Serie A. Man har mycket i sina egna händer för att man skall nästa säsong spela i Serie A. Ikväll börjar det för deras del. Det finns inget rum för misstag längre.

Nytillsatta tränaren Christian Panucci sedan mars månad har gått ut till pressen och krävt mer av laget i synnerhet av Livornos bästa målskytt Vantaggiato som otroligt nog har gått mållös 12 matcher i följd. Man befinner sig just nu precis under play-off platserna för uppflyttning och en trepoängare här gör så att man avancerar över det sträcket.

Motståndarna V.Entella som befinner sig på en kvalplats till att stanna kvar i ligan måste med 3 matcher av säsongen få med sig en och annan poäng för att stanna kvar utan att kvala, det är möjligt men inte så troligt då man inte är i den bästa formen och har svårt att göra mål med ett enda gjort på de 7 senaste matcherna. Tufft utgångsläge och det blir inte bättre mot ett starkt och ett rätt så stabilt Livorno.

Känslan är att V.Entella kan göra ett mål ändå då Livorno är benägna att släppa in mål via fasta situationer där allt som oftast de lägre positionerade lagen i tabellen brukar vara vassa på och det trots den usla statistiken för borta laget med ett mål gjort på deras 7 senaste matcher i ligan. Om V.Entella lyckas göra ett då förväntar jag mig minst två av Livorno, så enkelt är det.

Jag förväntar mig även en öppen match där båda lagen kommer vilja få med sig alla tre poängen då båda behöver det för att klara av sina mål för säsongen. Rätt så stor fördel för Livorno i den aspekten. Ikväll får vi reda på hur det blir, ni vet redan vad jag tror.

Raka ettan finns @1.61 men jag tror inte det blir en 1-0 seger utan känslan är att det blir målrikt där Livorno gör minst 2 mål.

Sidospel: Livorno+Ö2.5 @3.00
Resultat: 3-1 @15.00
Målskytt: Vantaggiato(Livorno) @2.30

Alla spel hittas på bet365

Lycka till vid rygg.

ItalyExpert - 08 Maj, 2015, 11:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2015-05-08 14:36:06

Intressant! Skulle vare ett extremt undantag med över 2 mål.Dessa två är extremt x vänliga, Ibland gör dom t o m mål, för att inte glömma hur det känns. 5-3 i X de senaste 5. Viljan att göra mål är det inget fel på. Men det lyckas sällan för hemmalagen. Skickligheten finns inte genom passninsgspelets alla led framtill målchans.Att dyrka upp dörren till bussarna med 8 -10 main i straffområdet på försvarande lag. Ibland kommer en rusning från bortalaget över hela plan, till ett halvt insomnat hemmalag till följd av monotonin där de trummat och trummat på mot dessa försvarande försvarssoldater fotbollssäsongen igenom. V Entella har faktiskt tagit enstaka segrar på bortaplan med denna sövnings - överraskningsmetod.
Hoppas att du får rätt!