Kanadensaren & storservaren Milos Raonic ställs emot skotten Andy Murray i kvartsfinalen av Madrid. Två spelare som har imponerat under turneringens gång & vi kan förvänta oss en jämn, tight batalj herrarna emellan.

Raonic har hitintills besegrat två grusspecialister i form av Monaco samt Mayer. Han har inte blivit bruten en enda gång & har verkligen fått serven att klicka. Att Raonic har en bra förstaserve vet vi redan om, men att han har vunnit 68 % av sina andraservar talar sitt tydliga språk hur effektiv han är i sitt servade. Jag anser själv att Raonic har störst chans att besegra Murray på gruset, då Murray är enormt obekväm på gruset samt att Raonic har presterat enormt bra på underlaget. Raonic resultat på gruset förra året:

Roland Garros - Kvartsfinal (förlust mot Djokovic)
Rom - Semifinal (förlust mot Djokovic)
Monte Carlo - Kvartsfinal (förlust mot Wawrinka, som vann hela turneringen)
Madrid - Åttondelsfinal (förlust mot Nishikori).

Raonic leder H2H med 3-2 & han har vunnit deras enda grusmöte (6-4 7-6 i Barcelona). Vi kommer få se en jämn match där endast några poäng åt något håll kommer fälla avgörande.

Finner ett spelvärde på Raonic som matchvinnare till 2,62 men väljer att gardera spelet & lägga Raonic + 1,5 set @ 1,61 på WIlliamHill. Investerar 6/10 units.

EDITERAD 2015-05-08 13.45:19

This is the stats tab
This is the post tip