Speltips

Speltips fotboll dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 16:00 Spela här

Speltips fotboll dubbel
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.73 Speltips: Hull / Liverpoll +2
2015-05-09 16:00 fotboll dubbel Hull / Liverpoll +2 1.73 DENNISS


Hull - Burnley 1 pengarna tillbaka vid oavgjort

Hull är en poäng ovanför strecket med en match mer spelad än Sun derland det är nog bara vinst som gäller här Burnley har 26 poäng och kommer troligen att åka ur även om chansen finns att hänga kvar men då måste allt stämma i de sista omgångarna.

Jelavic va tillbaka efter skada senast och kan spela från start , tottenham importen Jake Livermore är tveksam till spel på mittfältet i övrigt har man inga större problem.

Steve Bruce vet vad en seger innebär här då man har Tottenham och Manchester United kvar i de två sista omgångarna det är bara 3 poäng som gäller.

Hull går in med en bra chans att hänga kvar om man tar tre poäng här medan Burnley troligtvis åker ur oavsett om man vinner spelar ovgjort och förlorar och det är givetvis tufft mentalt att gå in med dom förutsättningarna.

Chelsea-Liverpool handicap 0-2

När man trodde det va kört för Liverpool i topp 4 racet öppnades dörren igen när West Bromwich skräll vann borta mot Manchester United.


Liverpool har varit en svacka och tappat 4 poäng mot West Bromwich och Hull
innan man kunde vända trenden och vinna med 2-1 mot Queens Park Rangers senast.

Chelsea säkrade liga titeln hemma mot Crystal Palace förra veckan och man måste ju fråga sig hur hårt har firandet varit och hur är motivationen i den här matchen?

Manchester United har ju kvar att möta Arsenal och Hull efter den här omgången och då kan det blir mot Hull som kämpar för kontraktet i sista matchen.

Liverpool har inga större problem för utom långtids skadade Sturridge som väntas tillbaka i september, med vissa frågetecken för Chelseas motivation i den här matchen tror jag Liverpool tar minst en poäng men säkrar upp med 0-2 handicap.EDITERAD 2015-05-08 20.58:00

DENNISS - 08 Maj, 2015, 20:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!