Speltips

Speltips AFC United - Östersund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 18:00 Spela här

Speltips AFC United - Östersund
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.75 Speltips: Östersund -1.5
2015-05-10 18:00 AFC United - Östersund Östersund -1.5 2.75 master

Bolagen var snabba med att sänka oddsen på Östersund i denna match, tyvärr hann man inte få tag på Östersund som fanns till 1,90 för några dagar sedan. Anledningen till denna sänkningen är att AFC United drog på sig tre röda kort i sin senaste match borta mot Assyriska. Överraskande nog vann man trots allt med 1-3 till slut, men det är inget snack om att det handlar om tre ypperligt tunga avbräck till denna hemmamatch. Och det är lite synd för deras egen del att deras fina start på säsongen kommer få ett litet stopp här, då sylvassa Östersund är laget som gästar - troligtvis tuffast möjliga. Så, avbräcken passar inte direkt till just det här mötet...

AFC United är nykomling och det brukar gå bra för sådana till en början. Och visst har det gått bra. Visst, beskedligt motstånd i form av bland annat Brommapojkarna, Utsikten och Frej, men samtidigt vann man senast över Assyriska på bortaplan, vilket är imponerande. Men jag tror faktiskt att deras spel kommer fungera bäst på bortaplan, vilket har märkts inledningsvis då man har fått maximum av sitt spel i sina bortamatcher. Hemma har det gått lite trögt och man är inte direkt det förande laget.

Östersund som gästar Södertälje och United, är tippade att komma högt upp det här året, det med all rätt då man har en väldigt bra tuff efter att ha gjort några intressanta nyförvärv. Bra spelare i bland andra, målvakten Keita, mittfältaren Nouri och anfallaren Omoh. Engelsk tränare i Potter som spelar en underhållande fotboll, men det är lite svårt att inte göra det med tanke på vilka spelare han förfogar över.

Östersund är som väntat obesegrade efter sex omgångar - trots ganska tufft motstånd. Tre segrar och tre oavgjorda. Kryssen har kommit borta mot GAIS och Sirius och hemma mot Värnamo. Till denna match kommer man med ett oerhört bra självförtroende efter den klara 4-1-segern över Syrianska där Omoh spelade huvudrollen med sitt fantastiska hattrick.

Först och främst är Östersund ett klart bättre lag, med bättre spelare och större bredd. AFC United är helt klart intressanta, men ju längre säsongen lider lär man dala ner i tabellen. Kanske inte redan nu, men att möta grymma Östersund utan tre ordinarie spelare i målvakten Wicks, mittfältaren Elia och skicklige El Kabir, som gjorde två av målen senast, påverkar laget klart negativt. Med andra ord kommer vi att få se ett mindre bra AFC United, och det mot ett Östersund som enligt mig är nästan i en klass för sig i årets upplaga av Superettan.

Tyvärr är raka tvåan nere på 1,60, men att Östersund vinner med minst två bollar, vilket är ganska troligt, finns uppe på 2,75 vilket är väldigt högt. Med tanke på att målvakten Wicks inte kommer att vara tillgänglig, och att man tappar lite av stabiliteten utan Elia, tror jag inte man kan hålla tätt och kan komma att släppa in mellan två till fyra bollar. Framåt tappar man mycket av spelet utan El Kabir som är stekhet för tillfället efter sina två mål senast. AFC United ska med andra ord vara ytterst nöjda om man lyckas göra ett mål med dessa förutsättningar.

Mitt spel: Östersund -1.5 @ 2.75

Vad är era tankar om matchen? Lycka till vid eventuell rygg eller något annat spel!

master - 08 Maj, 2015, 21:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LelleSandahl - 2015-05-10 08:14:52

Bra rek! Inte nog med att det är en nykomling mot förväntat topplag. De tre avstängda är väldigt viktiga spelare. Östersund ska bara vinna den här matchen med dessa förutsättningar.

gabriel - 2015-05-09 10:19:39

Matchen spelas på Södertälje fotbollsarena.

master - 2015-05-08 22:32:31

StefanL
Bra odds du fick. Lycka till!

Anders0n
Konstgräs.

Anders0n - 2015-05-08 22:29:09

Vad spelar AFC United på, konst eller naturgräs?

StefanL - 2015-05-08 22:01:59

Jag är glad att man högg Östersund till 2.10 direkt efter AFC Uniteds match senast.