Speltips

Speltips Sydney - Adelaide

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 11:30 Spela här

Speltips Sydney - Adelaide
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 4.00 Speltips: Sydney+BLGM
2015-05-09 11:30 Sydney - Adelaide Sydney+BLGM 4.00 master

Då var det dags för den andra semifinalen i slutspelet. Tidigare idag blev det klart att Victory kommer spela finalen mot antingen Sydney eller Adelaide, det efter att ha besegrat City med 3-0. Nu har det alltså blivit dags för dessa två lag att göra upp om den andra finalplatsen... och det vi kan förvänta oss är en väldigt underhållande match!

Sydney har gått som tåget efter uppehållet i vintras. Man har utan tvekan den bästa formen, sett till den andra delen av säsongen. Efter uppehållet blev det 10 imponerande segrar, ett kryss och två snöpliga förluster. Krysset kom mot finalisterna Victory där det blev 3-3. Snöpliga förlusterna kom mot Melbourne City(0-1) och just motståndaren här, Adelaide(0-1). Två, orättvisa resultat, om man ser till statistiken i matcherna. Själv såg jag matchen mellan Sydney och Adelaide och jag har aldrig tidigare sett en sådan lekstuga av ett topplag mot ett annat topplag. Sydney spelade ut Adelaide fullständigt, men hade för ovanlighetens skull, svårt framför mål - eller otur kan man också tillägga. Bland annat missade Brosuqe upp till fem bra lägen för att inte nämna andra möjligheter och ett offsidemål. Istället kom 0-1 i 82:e minuten på ren tur på en utspark av målvakten Galekovic där Mabil tog tag i bollen och satte dit avgörande målet. Då var det två ganska ordinarie lag, nästintill likadana uppställningar lär vi se i detta möte.

Annars har Sydney som sagt öst in mål, och det är en självklarhet att det i någon enstaka match blir otur eller liknande. Men det har hänt få gånger, och nu när det verkligen gäller, tror jag att man inte gör bort sig, utan spelar en fantastisk fotboll på sin hemmaplan, precis som vi är vana vid att se!

Adelaide avslutade säsongen riktigt bra med en 4-1-seger över Melbourne City. Tog sig vidare från kvartsfinal efter 2-1 mot Brisbane. Ganska väntat, hemmaplan och det bättre laget. Inget snack om saken. Men sen så är det här bortaspelet som har satt käppar i hjulet. Tyvärr är man inte i närheten av lika stabila som på hemmaplan där man dominerar alla matcher. På bortaplan är det mer hawaii som i sin tur leder till en hel del förluster. Och när man gästar Sydney så kan det gå riktigt illa om det går vägen för Sydney... fastän Adelaide faktiskt har vunnit två raka bortamatcher mot Sydney och där Sydney dessutom blivit nollade. Men jag har redan tagit upp den senaste matchen och matchen dessförinnan saknade Sydney en hel del nyckelspelare. Nu lär det bli annorlunda om Sydney bara visar lite av sin effektivitet som vi har sett väldigt mycket av efter uppehållet!

Två lag som kan ställa upp med bästa möjliga manskap. Adelaide hade haft en ypperlig chans om dom hade spelat på hemmaplan, men här ger jag en klar fördel till Sydney med tanke på hemmafavören. Adelaide är alldeles för svaga på bortaplan och jag tror inte man kan hålla emot hela matchen. Det lär bli press från Sydney likt i föregående mötet lagen emellan, den gången hade Adelaide väldigt mycket tur, denna gång ska mycket till för att ha tur andra gången gillt...

Sedan så är vi nog alla medvetna om Sydneys akilles häl vilket är backlinjen, så jag tror definitivt att Adelaide lyckas göra mål, men som nämnt så är Sydney för stora för Adelaide pga hemmaplan och lär vinna det här!

Statistik från matchen senast lagen emellan:
Skott mot mål: 19-4
Skott på mål: 9-3
Hörnor 8-5
I första halvlek stod det 7-0 i skott mot mål och 6-1 i hörnor.
Sydney är jävligt bra i början av matcherna och det kan komma att rinna iväg ganska tidigt. Ett givet spel är Sydney att göra mål i första halvlek som finns till 1,90 @bet365

Mitt spel: Sydney+BLGM @ 4.00

Målskytt: Brosque @ 5.00
Resultat: 3-2 @ 23.00

Twitter @EdinMadrid

Lycka till vid eventuell rygg eller vid något annat lir i matchen!

master - 08 Maj, 2015, 22:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
elvis1891 - 2015-05-09 10:45:46

Själv kliver jag in på ö 1,5 ht till 2.75. Lycka till boys !!

Lindholm - 2015-05-09 10:20:58

Nöjer mig med blgm. Känns som bankränta.

master - 2015-05-08 23:03:05

Tompa10

Kan naturligtvis gå vägen. Lycka till!

Tompa10 - 2015-05-08 22:50:07

Själv tror jag på Adelaide här. Som du skrev är Adelaide inte jätte starka borta men Sydney mäktade endast med 4 vinster på 13 hemma matcher. De har dessutom 6 raka matcher mot Adelaide utan vinst. Tror 4 av den 6 har Adelaide vunnit. Men aaaaallt kan hända i A-league:)
Spelar Adelaide DNB till 2.35 och känner mig rätt nöjd. Går för 6 raka Aussievinsten!