Har lagt ett spel i måndagens allsvenska match mellan Hammarby och GIF Sundsvall:

Pa Dibba målskytt. 5 gånger pengarna hos Unibet .

Inget man sätter hus och hem på, men jag gillar oddset.

Varför jag gillar spelet:

1) Hammarbys försvarsspel imponerar inte på mig. Släppt in 10 mål, bara Gefle av topp 11-lagen har släppt in fler. Sedan Häcken-matchen i premiären har man inte hållit nollan.

2) 5 gånger pengarna är marknadshögst just nu, William Hill , bet365 och ComeOn ligger runt 3.75-3.80.

3) 5 gånger pengarna på en anfallare är högt i min mening. Pa Dibba har gjort 2 mål hittills och har kommit till 18 avslut totalt, varav 11 på mål (bara 6 spelare har fler). Skapat en mängd chanser i de senaste matcherna men har tyvärr inte fått till avsluten. Med tanke på den matchbilden jag väntar mig, med ett Bajen som för spelet och ett Sundsvall som kontrar, tror jag att Pa Dibbas snabbhet kan såra Bajen rejält i omställningarna.

4) Giffarna som lag har haft oflyt i de senaste matcherna. Förtjänade mer mot både Helsingborg och Elfsborg, men fick inget med sig från de matcherna. Bajen har gjort det bra, men 1.65ish är enligt min mening väl lågt på dem, Sundsvall har i allra högsta grad chans att få med sig något härifrån och göra ett par baljor.

5) Pa Dibba är från södra Stockholm. Hemmaplan, polare på läktaren...nog kommer han vara taggad alltid. Det var han i fjol och då gjorde han också mål här.

20 sek in:

https://www.youtube.com/watch?v=yKBf2Q2P6DI

Som sagt. Ett kul spel, jag gillar det till oddset som bjuds. Vamos Pa Dibba!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip