Speltips

Speltips Cittadella - Frosinone

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 15:00 Spela här

Speltips Cittadella - Frosinone
Land: Italien Liga: Italien
Odds: 2.50 Speltips: Frosinone Ö1.5
2015-05-09 15:00 Cittadella - Frosinone Frosinone Ö1.5 2.50 ItalyExpert

Gårdagens Livorno rek satt långt inne och med matchens sista spark satt huvudspelet samt två andra spel av möjliga fyra.
Viktigt! Nog om det nu. Vi blickar framåt.

Ska försöka hålla mig kort.

Ett möte mellan toppen och botten väntar där Frosinone kan komfortabelt ta an sig uppgiften mot ett pressat Cittadella som just nu befinner sig på en 20:de plats i tabellen med först och främst en play off plats i siktet om att stanna kvar i ligan.
Där är man vid en seger över urstarka Frosinone som på sista tiden spelar ett av ligans bästa fotboll och som kommer till matchen med optimism om att klättra upp till Serie A. Inte så troligt att hemmalaget vinner men såklart finns chansen. Huvudspelet handlar ändå inte om det exakt.
Bortalaget tillika Frosinone är 4 poäng före trean Bologna/Vicenza och med 3 matcher kvar så är drömmen om uppflyttning nära man ska bara hålla nerverna under kontroll som man gjort senaste tiden och som resulterat i vinster över båda topplagen Bologna & Carpi. Inte illa för ett tippat mittenlag i Serie B som överraskat många.

Jag förväntar mig att Cittadella kommer sätta press på Frosinones backlinje/mittfält men det påverkar ej det spelskickliga bortalaget som kommer få luckor vid sådana tillfällen efter att ha spelat sig ur tuffa situationer såklart.
Frosinone kan vid en vinst redan idag bli uppflyttade till högsta ligan men då ska både Bologna & Vicenza förlora.
Man är säkert medvetna om läget man befinner sig i och jag tror starkt man lyckas fixa 2 mål med tanke på att man har en vass duo(Ciofani&Dionisi) där framme som gjort hela 23 mål tillsammans av lagets 57 men i laget finns även mittfältare som är målfarliga samt får man inte glömma den fakta att Cittadella nästan måste vinna och måste spela rätt så offensivt.

Cittadella har allting att spela för, de ger sig med all säkerhet inte utan en kamp men såsom säsongen har utspelat sig så kommer Frosinone med hög sannolikhet sätta spiken i kistan för hemmalaget..

Sidospel: Frosinone & Ö2.5 @4.33
Resultat: 1-3 @21.00
Målskytt: Daniel Ciofani(Frosinone) @2.87

Notera att jag spelar för en lägre insats på sidospelen.

Lycka till vid rygg.

ItalyExpert - 09 Maj, 2015, 01:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!