Speltips

Speltips Toulouse - Lille

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-09 20:00 Spela här

Speltips Toulouse - Lille
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 5.50 Speltips: Toulouse+BLGM
2015-05-09 20:00 Toulouse - Lille Toulouse+BLGM 5.50 master

Toulouse har kniven mot strupen om man inte lyckas vinna ikväll. Det usla bortaspelet har lett till att man kommer få kämpa in i det sista för att hålla sig kvar. Med tre omgångar kvar ligger man endast två poäng över strecket. Och om man ska ta poäng så ska man göra det på hemmaplan. Blir det seger ikväll är det troligtvis inte nödvändigt att vinna resterande av matcher. Så här är det bara seger som gäller.

Skadeläget ser väldigt bra ut. Inga nya skador, men har en avstängning på Kana-Biyik.

Lille befinner sig i ingenmansland på en 8:e plats och har inte så mycket att spela för, vilket har synts på lagens senaste matcher som blivit målglada tillställningar.
6-1 förlust borta mot PSG, för att sedan vinna hemma över Lens med klara 3-1. Det är bortaspelet som har spökat för Lille, därav den mediokra placeringen. Har en minimal chans att ta någon Europa-plats. Ska inte kunna gå. Så jag tror att man kommer spela avslappnat och ganska öppen fotboll.

Lille har två tunga avbräck i backlinjen. Både Kjaer och Corchia är avstängda. Det är blytunga avbräck som nämnt. Sedan tidigare har man skador på mittfältarna Delaplace och Frey, och backen Beria.

1. Toulouse - Motivation.
2. Toulouse hemmafördel. 7-6-4 på hemmaplan, medan Lille har 4-3-10 på bortaplan(11 mål, 26 insläppta)
3. Avbräcken. Toulouse nästintill skadefritt lag, medan Lille har varit skadedrabbat under våren och saknar nu två ordinarie backar pga avstängning.

Toulouse lär vinna det här och då lär det inte bli en målfattig match. Jag ser mig en öppen match där Toulouse drar det längsta strået på grund av förutsättningar till denna match, men jag blir inte direkt överraskad ifall Lille gör minst ett mål. Det finns kvalité längst fram, men det kommer tyvärr inte räcka ikväll.

Spel: Toulouse+BLGM @ 5.50

Lycka till vid rygg!

master - 09 Maj, 2015, 14:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!