Speltips

Speltips Sandefjord-Aalesund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 15:30 Spela här

Speltips Sandefjord-Aalesund
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,25 Speltips: DNB 2
2015-05-10 15:30 Sandefjord-Aalesund DNB 2 2,25 rekarconny

Jaha ännu en söndag med fotboll ifrån grannlandet i väst Norge. gårdagens fyra rekar så satt 3 av 4 igår och ber om ursäkt analyserad helt fel i förlust reken trodde frej skulle stå upp bättre defensivt än vad dom gjorde igår ett tidigt bakåt och då måste man ju framåt och öppnar då upp sig mer så ni som ryggade den ber jag om ursäkt för trodde man skulle vara tightare bakåt men roligare vart det på kvällen när reken på Stabaek satt och att även de två sidospelen i den match satt var riktigt kul höga odds idag blickar jag emot Norge igen då och det tidiga mötet mellan Sandefjord och Aalesund.

Sandefjord som är nykomling i Tippeligan man började säsongen bra med 2 vinster på de 3 inledande men sen har verkligheten och turen vänt ja ni läste rätt turen för enligt mig har dom haft rätt så mycket tur i år än så länge. dessa två matcher man vunnit är de enda man har tagit poäng i och man står då på 6p och det ger dom en tolfte plats i ligan i år vinsterna har kommit hemma emot Bodö som har öppnat förskräckligt i år och sen kom det mot Sarpsborg med 1-0 något överraskande för mig. En förlust hemma emot Viking med bara 1-2 ett resultat man ska vara nöjda med för kunde ha blivit mycket större i detta mötet. Sen har man tre förluster på borta plan 2-1 mot start som har börjat året bra i norska ligan men även här kunde siffrorna skrivit till det större även i nästa borta match mot Strömsgodset där man lyckades bara få en 3-2 förlust sen nu senast mot Haugesund fick man en 2-1 förlust visst tänker man när man ser matcherna man förlora bara med udda målet och visst är det starkt men jag tycker i många fall att motståndarna har haft för dåliga avslut emot Nykomlingen Sandefjord känns som jag bara klagar och tycker dom haft tur man ska berömma dom med då har ju trots allt spelat okej hemma men jag tror inte mycket på Sandefjord i år kommer dom få det tufft men visst hemma är det ju poängen ska tas. och nu ställs man mot ett Aaelsund.

Aaelsund som jag utav inledningen utav säsongen tänkte vad har hänt läckte som fan rent ut sagt 5-0 mot RBK borta sen spelade dom visserligen 1-1 matchen efter hemma mot Lilleström och då tänkte jag jaha var bara så att Man inte hade sin bästa dag i defensiven men RBK är ju det just nu bästa laget i serien men när man inför sin andra borta match skulle möta Molde och än en gång sättas på prov förlorar man med 5-1 10-1 på de inledande två borta matcherna vad är det som hänt Aaelsund tänkte jag och kontaktade en kompis till mig i Norge och han sa det att Rosenborgs matchen var det ingen snack om saken då RBK var det mycket bättre laget och dom gjorde så Aalesund spelarna såg ut som ett gäng pojklags spelare. Mot Lilleström spelade man bra en jämn match men sen kom ännu en plump borta mot Molde såg man än en gång virriga ut och Molde hade stort spel övertag i denna matchen med. Hemma sedan matchen efter mot Tromsö en annan nykomling där man hade spelövertaget men man lyckas ändå förlora man var det bättre laget hela matchen. Sen inför borta mötet mot Vålerenga tänkte nog många nu blir det stora siffror igen jag tänkte inte så denna gång utan fick känslan att Aalesund skulle täta bakåt och lur passa och kanske bara förlora med 1-0 men man överraskade många när man går ut och krigar till sig en 2-1 vinst borta emot Vålerenga en match man spelade jämnt med hemmalaget och vände och vann efter ett tidigt ledningsmål utav Vålerenga. Senaste hemma matchen då mötte man Jumbon Bodö och vann med 2-0 stabilt hörde jag intrycket i afton då ska man gå upp emot Nykomlingen Sandefjord och jag tror man har bra möjlighet att ta samtliga tre poäng med sig hem verkar har hittat en liten form i alla fall medans Sandefjord inte har form men det är ju sådana hära matcher man måste vinna om man vill hänga kvar i högsta ligan 7 poäng ger Aalesund platsen över Sandefjord alltså elfte.
Inbördes möterna mellan lagen så får man gå tillbaka två säsonger men ska man hitta Sandefjords senaste vinst i detta mötet får man kolla tillbaka till 2009.

Försökt få fram info om lagens skador vet bara att Risholt missar matchen efter rött senaste matchen han spelar i Sandefjord vet inte så mycket mer om skadorna.

Jag spelar därför DNB 2 till 2,25 3/5 units
lägger även ett sidospel med 2/5 units på raka till 3,3

Rygga på fri vilja

rekarconny - 10 Maj, 2015, 12:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!