Speltips

Speltips Viking-Odd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 18:00 Spela här

Speltips Viking-Odd
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,25 Speltips: DNB 2
2015-05-10 18:00 Viking-Odd DNB 2 2,25 rekarconny

Andra Norge reken för dagen är mötet mellan Viking och Odd jag siktar in mig på.

Ett Viking som ligger på en sjunde plats i ligan efter tre vinster och tre förluster vinsterna har tagits två av tre här hemma i Stavanger första togs hemma mot Tromsö i andra omgång efter att man i första förlorade mot Mjondalen sen förlorade man även i omgång tre och fyra i tredje borta mot stabaek och sen i fjärde hemma emot Rosenborg där RBK visade vilka som är bäst i Norge och körde över viking med 4-1. Sen de två senaste matcherna har man två vinster borta mot Sandefjord och hemma emot Molde som var starkt gjort man var det bättre laget.

För att summera Vikings start så kan man säga att det varit som en gott och blandad påse man har övertygat i vissa matcher som de två senast för att sedan vika ner sig som mot mjondalen och RBK som jag tycker man borde kunnat stått upp bättre emot.

Bortalaget Odd Började ju bra genom att även dom besegra Molde med 2-1 men det gjorde man på bortaplan där Molde inte kommer tappa många poäng omgången efter så tog man en stark 2-0 seger hemma emot Stabaek det som förövrigt är stabaeks enda förlust i årets Tippeliga. matchen efter vinner man med 2-4 borta emot bodö men matchen var jämn trots två måls segern. sen kom en rejäl plump 2-2 mot Mjondalen där man ledde med 2-0 i paus men slutade sedan att spela i andra kändes det som. sen kom säsongens första förlust borta emot Sarpsborg med 2-0 man var inte så bra i denna matchen hörde jag. För att nu senast ta emot RBK hemma ett Lag som börjat övertygande men denna matchen skull Odd har vunnit utan att berömma Odd för mycket men dom var det klart bättre laget i detta mötet men förlorade ändå med 1-2 vilket verkligen inte spelade matchen. Odds form pekar neråt medans Viking pekar uppåt.
Men trots de två förlusterna finner vi ändå Odd på en femte plats i ligan.
Nu har Odd inte Vunnit här på 12 år vilket är riktig sjukt ju men idag tror jag man ändra på historiken och ta med sig en tre hem.

Skador att rapportera Odd har inga medans viking saknar Sverrisson och jörgensen ingen jättekoll på Vikings spelare om dom är nyckelspelare men tror ändå Odd rå på Viking i Afton.

Men med tanke på Historiken fegar jag lite och spelar Odd DNB till 2,25 2/5

Rygg om ni vill

rekarconny - 10 Maj, 2015, 12:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!