Speltips

Speltips Bodö/Glimt-Strömsgodset

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 18:00 Spela här

Speltips Bodö/Glimt-Strömsgodset
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,1 Speltips: 2
2015-05-10 18:00 Bodö/Glimt-Strömsgodset 2 2,1 rekarconny

Rekar även en tredje match ifrån högsta ligan i Norge och botten mötet mellan Jumbon Bodö/Glimt och Fjortonde placerade Strömsgodset.

Bodö Bodö Bodö ingen vidare start på året en ynka poäng på de inledande 6 fajterna och släppt in 16 mål mest i hela ligan. och då har man inte ens mött ligans målfarligaste lag Rosenborg som gjort 24 mål i ligan ett snitt på 4 mål per match. Bodös enda poäng togs i borta fajten emot Sarpsborg där man spelade 2-2 i seriens fjärde omgång. Hemma har man förlorat mot Molde, Odd och Haugesund visst det är ju inte de lättaste matcherna att spela men detta är lag som man kan ranka i jämnt med dagens motståndare ja kanske inte Molde är väll kanske lite vassare då men Odd och Haugesund definitvt jämnbördiga med Strömsgodset. På borta plan har man förlorat emot Sandefjord och Aalesund.

För att summera Bodös inledande matcher så vet jag inte riktigt spelat bra i vissa delar i matcherna men inte orkat hela har spelat jämnt med vissa lag men inte får till avsluten ja känns inte riktigt som man har fått maskin att rulla ännu i bodö.

Dagens motstånd då Strömsgodset har på hemmaplan spelat två 1-1 matcher emot Mjondalen och nu senast Sarpsborg. sen har man även vunnit med 3-2 mot Sandefjord hemma. På bortaplan har man 2 stycken 3-1 förluster emot Vålerenga och Molde två matcher som var jämnare än resultatet. Sen har man även 1-1 på bortaplan mot serie suveräna RBK det är Rosenborgs enda poäng tapp i år. Stark insats

Här har godset spelat en bra fotboll men inte fått någon utdelning för sitt slit och sen bör ma få till avsluten bättre. Ikväll tror jag man vinner detta mötet och ta tre poäng.

Ifjol slutade båda möterna med vinst för Godset 2-0 hemma för att sedan i detta mötet vinna med klara 4-0.

Jag tror på godset seger ikväll till 2,1 på raka tvåan 3/5 units

Rygga på den egna risken

rekarconny - 10 Maj, 2015, 13:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!