Speltips

Speltips Höllviken-Eskilsminne

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 16:00 Spela här

Speltips Höllviken-Eskilsminne
Land: Sverige Liga: Division 1
Odds: 2,5 Speltips: 2
2015-05-10 16:00 Höllviken-Eskilsminne 2 2,5 rekarconny

Nu beger jag mig ner till division 1 södra och vill bara uppmärksamma om ett odds mer eller mindre då jag inte har så stor koll i denna divisionen. Men det är mötet mellan Höllviken och Eskiminne. Här tror jag på en borta seger och just nu går jag bara på resultat i ligan

där Höllviken har mött Qviding i första matchen och spelade 0-0 Qviding är inget märkvärdigt lag i mitt tycke matchen efter åker man ner till Lund ett Lund som jag på förhand skulle tampas i botten och lär nog göra det här lyckas dock Lund vinna med 2-1 och det är lunds enda seger i årets upplaga av Division 1 på sina fem första matcher. Sen begavs det sig hemåt och mötet mot Norrby som man lyckas vinna med 3-1 ett Norrby många på förhand skulle överraska med tanken på cupen men jag tror ändå inte på detta norrby helt annat cupen och ligan. sen i sin senaste bortamatch så fick man 2-2 och detta var ett imponerande resultat det som sved var att man hade en 2-0 ledning med dryga kvarten kvar och tappar det ett stukat självförtroende kanske att man tappar 2-0 ledningen vem vet.

Motståndarna för dag Eskilsminne började med förlust emot trelleborg som enligt mig nog hamnar i mitten någonstans när serien summeras. Åker sedan hem och segrar emot ett topptippat Örgryte ruskigt starkt jobbat. åker sedan ner till Kristianstad och spelar 1-1 för att sedan vinna emot jumbon Landskrona med 3-0 hemma.

Jag tror Eskilsminne har stor chans till seger idag och testar 3/5 units på 2:an till 2,5

rekarconny - 10 Maj, 2015, 13:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!