Speltips

Speltips Celta–Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-10 21:00 Spela här

Speltips Celta–Sevilla
Land: Primera Division Liga: Spanien
Odds: 1.60 Speltips: Ö2.5
2015-05-10 21:00 Celta–Sevilla Ö2.5 1.60 RalleArvid

Jag rekade ju som bekant över 2.5 mål i Sevillas första semifinal i Europa League, det gick som bekant alldeles utmärkt. Lägg därtill att IFK Kalmar fullkomligt körde över allt motstånd på Gröndal igår, vann med 6–1 och inkasserade vår insats gånger 1.77 igår och det känns helt okej att avsluta den här veckan med lite ytterligare återbäring.

För det första tror jag att Sevilla är något påverkade av sin urladdning senast, trots att det var ett positivt resultat och trots hemmaplan så påverkas mentala bitarna en hel del och som alltid är det lagets defensiva fokus som tar mest stryk av tätt matchande. Vad gäller offensiven är jag fullkomligt övertygad att lagets styrka kommer vara intakt och Celta borta är långt ifrån en omöjlig uppgift att göra både ett och två mål. Men förutsättningarna är ändå inte tillräckliga till gästernas fördel för att jag ska känna mig trygg i att spela den raka tvåan.

Celta har bara misslyckats med att göra mål i en av sina tio senaste hemmamatcher (0–1 mot Barcelona), man har vunnit med 2–0 mot Atleti och gjorde även två mål mot Real för inte så länge sedan då man föll med 2–4. Jag tror att kvällens match har alla möjligheter för att vi ska bli bjudna på fartfylld och underhållande fotboll åt båda hållen då ett starkt hemmalag möter ett ruskigt imponerande offensivt Sevilla som trots sin fina tabellplacering släppt in hela 41 mål på 35 matcher, vilket är slående mycket mer än alla de lag som ligger omkring dem.

Sevilla är så gott som alltid en garanti för över 2.5 mål oavsett sammanhang och motstånd. Sammanhanget nu är Celta Vigo borta som alldeles nyligen bjudit hemmapubliken både på 6–1 och 2–4-matcher. Dessutom är det ordentligt turbulent i hemmalagets trupp efter en rad avstängningar på bärande spelare, inte minst defensivt, efter 2–2-matchen senast.

Över 2.5 är spelat till 1.160 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 Maj, 2015, 13:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!