Speltips

Speltips Nadal - Murray

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-10 19:00 Spela här

Speltips Nadal - Murray
Land: Spanien Liga: Madrid Masters
Odds: 1,72 Speltips: Nadal - 3,5 gem
2015-05-10 19:00 Nadal - Murray Nadal - 3,5 gem 1,72 Tennistipset

Finaldags i Madrid & vi har en drömfinal att se fram emot. Två av sportens absolut största ställs emot varandra & detta kan bli en final att minnas. Både Nadal & Murray har spelat bättre ju längre turneringen har lidit & det känns som de kommer nå sitt klimax i finalen.

Det känns & det syns att Nadal jobbar extremt hårt för att komma i superform till Roland Garros. Det började tufft inledningsvis under säsongen men han har successivt spelat allt bättre & i semifinalen mot Berdych kändes någonting annorlunda. Fick se en helt annan Nadal & att han besegrade en formtoppad Berdych i två raka är en sak, men spelet var extremt imponerande. Han slog till exempel 16 vinnare på forehandsidan. Inte bara har han sopat banan med samtliga motståndare i Madrid, han har 8-0 i set mot riktiga kvalitetsmotståndare.

Murray föredrar givetvis HC & gräs före grus alla dagar i veckan. Men med detta sagt så har Murray imponerat på gruset & har 8 raka vinster bakom ryggen. Vinsten mot Nishikori var enormt imponerande. Murray har genom åren nått långt i mastersturneringarna på gruset, men har alltid stoppats av Nadal eller Djokovic i semifinalerna.

6 möten mot Nadal på gruset & 6 förluster. Nadal kommer med hjälp av det enorma hemmatrycket högst troligen besegra Murray. Jag kommer att spela Nadal - 3,5 gem på bet365 @1,72. Investerar 6/10 units.

Tennistipset - 10 Maj, 2015, 14:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!