Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Calgary Flames

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-11 04:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Calgary Flames
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.854 Speltips: U 5.5 mål
2015-05-11 04:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames U 5.5 mål 1.854 hockeystick

Montreal höll liv i matchserien igår mot Tampa Bay när man vann med 2-1. Habs ML @ 1.84 hittade därmed hem då gårdagens rek rättas som vinst.

Anaheim Ducks - Calgary Flames

Goalies: Andersen (probable) vs Ramo (confirmed)

Anaheim har precis som väntat tagit ett rejält grepp om matchserien mot Flames när man senast vann med 4-2 efter en snygg upphämtning efter att ha legat under 2-1. Man har därmed en 3-1 ledning i matchserien och återvänder nu hem till Honda Center med 2 matchbollar där man inte förlorat mot just Flames på 10 år. En helt otrolig siffra.

Under Game 4 var det Ducks som tog ledningen i matchen efter att Jakob Silfverberg gjort 1-0 i PP efter att Flames tagit en onödig utvisning. Flames röck dock upp sig och svarade med två snabba mål och hade efter första perioden en 2-1 ledning och var laget som förde matchen. Men som så många gånger förut var ”The Comeback Ducks” på isen även i natt och man dominerade de återstående två perioderna vilket tillslut ledde till att Flames inte orkade stå emot och när M.Beleskey som förövrigt nätat i samtliga möten med Flames satte 3-2 såg det tungt ut. Flames gjorde ett tappert försökt att kvittera men P.Maroon satte slutresultatet 4-2 i öppen kasse och därmed hade Ducks en 3-1 ledning i matchserien.

Nattens match blir såklart en oerhört tuff uppgift mot Flames. Ett lag som verkligen inte kommer vika ner sig, men när man inte vunnit på över 10 år i en arena är det svårt att säga något annat än att Ducks bör vinna nattens match. Tror dock vi kommer få en liknande matchbild som vi fick i Game 2 där Ducks kommer att respektera Flames desperata offensiva rushes och vänta på sina lägen som kommer dyka upp då Flames för tillfället gör många defensiva misstag. Tänker mig ett taktiskt spelade Ducks som kan spela utan större press vilket bör leda till en målsnål och tajt match likt den i Game 2. Jag kommer därför spela

Anaheim Ducks - Calgary Flames U 5.5 mål @ 1.854 med 3,5/6 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 3-1 i öppen kasse för Ducks inatt?

Skador

Anaheim: S.Souary
Calgary: P.Byron, M.Giordano, L.Smid

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 Maj, 2015, 20:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wmjobjr - 2015-05-11 10:07:25

Anaheim - Calgary 4-1 - sa denna matchen lar inte ga av stapeln ! :o)