Speltips Janowicz - Dimitrov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-11 11:00
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 1,67
Speltips: Jano +5
Spela på Speltips Janowicz - Dimitrov
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Jano +5
Jag tror inte att Jerzy Janowicz slår Dimitrov. Men att bulgaren ska gå ut och mosa honom efter en tuff vecka i Madrid, det tror jag inte heller.

För att främst, Dimitrov slog Wawrinka i Madrid, årets stöld om du frågar mig. Stan var hästlängder bättre och kommer förmodligen gå rätt bra här i Rom. Därefter åkte han på dyngspö mot en Nadal som inte tycks vara bättre än att han förlorar i två raka mot Murray.

Jag tycker att Dimitrov tappat sitt koncept lite. Jämfört med de andra toppspelarna så tycker jag inte att han har en tydlig spelidé och saknar ju allt vad stabilitet heter.
Janowicz är inte särskilt formstark. Men om man ska ta hitta något positivt i det så är det ju att han haft gott om tid att förbereda sig inför den här turneringen. Och visst, om någon har tappat konceptet så är det väl Janowicz. Det känns som att hans två riktigt vassa vapen - serven och stoppbollarna - funkar bedrövligt, sen fattar jag inte varför hans tränare vill minska ner på stoppbollarna heller. Det är väl bara att tuta och köra?

Hur som helst - får Jerzy +5 games handikapp i den här matchen så tror jag att han täcker linan. Det var trots allt på grus som han började slå igenom och jag skulle bli förvånad om Dimitrov kör över honom.

Dessutom vann ju Janowicz deras enda tidigare möte efter 3 set. Visserligen på hardcourt, men han var rätt formsvag då också vill jag minnas.

Min bedömning är att vi hittar några procent värde på Janowicz +5 games till 1,68 hos NordicBet
Spela på Janowicz - Dimitrov hos Nordicbet
Poldan - 10 Maj 2015 - 20:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: