Speltips

Speltips Hammarby - GIF Sundsvall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-11 19:00 Spela här

Speltips Hammarby - GIF Sundsvall
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 3.50 Speltips: Sundsvall Över 1.5 mål
2015-05-11 19:00 Hammarby - GIF Sundsvall Sundsvall Över 1.5 mål 3.50 master

Hammarby tar emot Sundsvall, handlar om två intressanta nykomlingar som jag tror kommer att klara sig väldigt bra i årets Allsvenska.

Hammarby har som väntat varit oerhört bra på hemmaplan. Tre raka segrar, 2-0 mot Häcken och sedan 2-1 segrar över Djurgården och Åtvidaberg. På bortaplan har det dock ännu inte blivit någon seger, två kryss och två förluster, men då har motståndet varit tufft. Elfsborg, Malmö, AIK och så Örebro som överraskande nog har underpresterat rejält hittills.

Hammarby har två spelare osäkra till match. Hallenius och Kennedy. Båda verkar dock komma till spel. Återstår att se ifall båda tar plats från start, men det hade varit helt klart en lyft för lagets offensiv som är sylvass.

Sundsvall har spelat en väldigt bra fotboll inledningsvis, men kommer trots det till denna match med tre oturliga förluster. Och överraskande nog har man blivit nollade i dessa tre matcher. Innan dess gjorde man mål i samtliga(när man väl utnyttjade sina lägen), inte minst på bortaplan där man spelat väldigt smart och effektivt. 2-3 mot Åtvidaberg och 1-3 mot Örebro talar sitt tydliga språk. Ett oerhört duktigt kontringslag.

Till denna match saknar man Simon Helg som blev skadad för några veckor sedan, annars kan man mönstra bästa möjliga lag.

Hammarby är hemmastarka, visst, men defensiven sitter inte där än och så som jag tror att matchbilden kommer att se ut, så tror jag att Sundsvall mycket väl kan göra en bra match i en målrik tillställning. Sundsvall lär låta Hammarby föra matchen, för att kunna hota med sitt kontringsspel när väl tillfälle ges, och jag tror att man kommer att kunna straffa detta Hammarby flera gånger om.

Dock håller jag Hammarby som favoriter, men att Sundsvall gör minst två mål i denna match är mycket möjligt och med tanke på att oddset är hela 3,50, så finns det ett klart spelvärde.

Mitt spel: Sundsvall Över 1,5 mål @ 3.50 bet365

Annars är BLGM ett givet spel i denna match, som man kan lira till runt 1,70.

Ett våghalsigt sidospel om det vill sig riktigt illa för Hammarby -
Sundsvall+BLGM @ 9.50 bet365

Twitter @EdinMadrid

Vad är era tankar om matchen?
Lycka till vid eventuell rygg och om ni väljer att spela något helt annat!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 10 Maj, 2015, 23:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!