Speltips

Speltips Fognini-Johnson

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-11 19:30 Spela här

Speltips Fognini-Johnson
Land: Italien Liga: Liga
Odds: 1.80 Speltips: 2-0 Fognini
2015-05-11 19:30 Fognini-Johnson 2-0 Fognini 1.80 DENNISS

Nadal gjorde en av sina sämsta matcher i karriären igår och va chanslös mot Murray efter en bra match mot Berdych i semifinalen trodde man han va på gång upp i form igen och så kommer det här bakslaget kan mycket väl så att hans spelstil har börjat slita på kroppen tycker inte man känner igen Nadal som gjorde massor med enkla misstag.

Fognini är ju inte den mest pålitlige spelaren men när det stämmer är han ju utan tvekan en topp 15 spelare som kan slå vem som helst av topp spelarna en bra dag.
Fognini måste va en av spelarna på touren med sämst inställning och ibland bara ger han upp matcher men det bör inte hända idag här möter han en motståndare som är bäst på hardcourt och har mycket svårt på grus. Matchen spelas i Rom och jag är tveksam om ens Fognini vill gå in o skämma ut sig med att ge bort en match till.

Fognini har slagit Nadal på grus i år och har nått en grus final i början av året i Rio där han föll mot Ferrer i två raka set.
Fognini spelade jämnt mot Dimitrov i Madrid förra veckan och pressade bulgaren till en tre setare kommer han med samma inställning här har han bra chans att vinna detta.

Steve Johnson har vunnit 4 matcher på grus i karriären och förlorat 8 på hardcourt har han 32 vinster och 38 förluster och det sägen en hel del vilket underlag han gillar bäst.

Man är ju aldrig riktigt säker på Fognini men ser man till spelarnas kapacitet på grus ska Fognini bara ta det här med tanke på matchen spelas i Rom tror jag han tar sig samman den här gången och gör jobbet.

EDITERAD 2015-05-11 10.34:30

DENNISS - 11 Maj, 2015, 10:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!