Arsenal 5 senaste hemma, senast överst

Arsenal Chelsea 0 : 0
Arsenal Liverpool 4 : 1
Arsenal West Ham 3 : 0
Arsenal Everton 2 : 0
Arsenal Monaco 1 : 3


Swansea 5 senaste borta, senast överst

Newcastle Utd Swansea 2 : 3
Leicester Swansea 2 : 0
Aston Villa Swansea 0 : 1
Tottenham Swansea 3 : 2
Burnley Swansea 0 : 1

Arsenal med magisk form, senaste matchen mot Hull var länge sedan jag beskådat Arsenal spela så bra, Swansea med 1 match mindre spelad en Tottenham som innehar Europa League kvalplatsen och just nu 6 poäng bakom, så om Swansea vinner den här matchen ligger dom alltså 3 poäng bakom Tottenham, men som sagt. På andra sidan planen står ett Arsenal som inte kan besegras och framförallt inte hemma,
Jag tror Arsenal vill verkligen visa att man kan vara med och slåss om titeln nästa säsong därför kommer dom göra allt för att sno andra platsen i tabellen bakom Chelsea, vilket jag är helt säker på att dom gör också. Men även om Swansea egentligen har mer att spela för, så är Arsenal för bra. Visst hade oddset kunnat varit lite högre, men jag är helt säker på att spelet sitter med den form Arsenal är i just nu.


Den möjligtvis enda nya skadan Arsenal har är på Aaron Ramsey som är tveksam till spel, visst ett tungt avbräck med hans form, men antingen Walcott eller Wilshere kan kliva in på hans position utan större avbräck.

Swansea med inga nya skador heller sedan senast.

Arsenal med troligen samma elva som senast då de för första gången sedan 1996 startat med samma elva 4 matcher i rad, förutom Ramsey då nu som troligen vilas.

Annat intressant är att 21/22 målen som gjorts mellan Arsenal - Swansea i alla tävlingsmatcher, har gjorts i andra halvlek.
Matcher mellan Arsenal och Swansea allmänhet börjar långsamt innan de öppnar upp under andra halvlek, och Swansea har en vana att ha gjort sena mål på Emirates.

3-1?





EDITERAD 2015-05-11 13.59:46

This is the stats tab
This is the post tip