Speltips

Speltips Bayern München - FC Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-12 20:45 Spela här

Speltips Bayern München - FC Barcelona
Land: Tyskland Liga: CL
Odds: 1.83 Speltips: BLGM ja + ö2,5
2015-05-12 20:45 Bayern München - FC Barcelona BLGM ja + ö2,5 1.83 Polsater

Spelar att båda lagen gör mål + att det blir över 2,5 mål i matchen när Bayern München och Barcelona returspelar i CL-semin.

Finns under fliken mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål på bet365 .

Ingen missade väl att Barcelona till slut vann med 3-0 i matchen som spelades förra veckan. I den matchen skapade Bayern ett läge på hela matchen. Det jag tar med mig in i den här matchen är dock att Bayern, efter det misslyckade 3-backslinje-experimentet, faktiskt jämnade ut det spelmässigt. I andra halvlek skapade Barcelona inte SÅ mycket innan målet.

Nu spelar tyskarna på hemmaplan och måste fram för att ge det här ett försök. På andra planhalvan finns Messi, Neymar och Suarez - vi såg i första matchen hur farliga de är när de får lite ytor - som om vi inte visste det redan tidigare. Barcelona är som bekant inte heller laget som parkerar bussen, finns alltid en offensiv grundtanke.

Efter en magisk säsong har Bayern hastigt och mindre lustigt förlorat sina 4 senaste tävlingsfajter (en på straffar). Fortfarande en skadelista som är riktigt diger då Robben, Ribery, Alaba, Badstuber och Rode väntas missa. Tänkbart lag:

Neuer -
Rafinha, Benatia, J. Boateng, Juan Bernat - Xabi Alonso - T. Müller, Lahm, Thiago, M. Götze - Lewandowski

Barcelona har inga skador och kan ställa bästa möjliga lag på benen om man nu vill. Tänkbart lag:

ter Stegen - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

Man tycker väl att Götze, Lewandowsku, Thiago och Müller borde kunna åstadkomma åtminstone ett mål på hemmaplan. Barcelona har gått mållösa från planen 3 gånger i år. Med så målkåta och ärokåta spelare som de har där framme så lär de vilja ta de chanser som bjuds att bättra på sina CL-stats. Så att båda lagen gör mål - det känns väl troligt. Då är vi bara ett mål bort från att kunna rätkna hem det här.

Min känsla är att det här kan bli rätt galet och kan rinna iväg en del. Bayern lär göra ett ärligt försök och pumpa på en del, hade varit kul att se vad som händer om de får ett tidigt ledningsmål.

Hursomhelst, två lag som känns bättre framåt än bakåt, låt målen trilla på!

@nokkan21Polsater - 11 Maj, 2015, 22:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Schona - 2015-05-12 15:13:12

Håller med Grand, BLGM+ ö2.5 kan absolut gå in men spelvärdet ligger ändå på raka tvåan. Det enda som talar för att barca inte vinner enligt mig är att bayern gett upp finalen och typ bara vill ha hedern i behåll, men det händer ju inte

grandgoals36 - 2015-05-12 03:59:12

Barcelona har hållit nollan i senaste 7 matcherna så chansen till att Bayern hittar nätet här är inte jätte stor med den skadelista dom har... Barcelona behöver inte gå framåt utan kan köra på kontringar och ytor lär dom få! Så en rak tvåa @2.60 är känns ju grymt bra på förhand hur ofta får man liksom @2.60 på ett Barcelona i stor form :)