Fognini vann i två raka set igår och tre av fyra senaste set spel har gått in till
nästan dubbla pengarna.

Jag spelade exakt samma dubbel i Madrid förra veckan då tappade Federer 1-0 ledning i set mot Kyrgios dessutom va Kyrgios helt ur balans i början av andra set efter ett tveksamt domslut så det va oväntat att Federer inte vann.

Federer-Cuevas 1

Jag ger den här dubbeln en chans till, Federer bör gilla underlaget här som liksom
i Madrid är ganska snabbt och Federer bör få bra utdelning på sin offensiva spel stil.
Federer mötte Cuevas i finalen i Istanbul och vann då i två raka set efter tiebreak
i första det.
Cuevas har åkt ut i första omgången i alla masters turneringar han spelat i år förutom i Indian Wells där han tog sig till tredje omgången
Federer åkte ut i första omgången här förra året jag är tveksam till att det händer igen mot en spelare han normalt ska besegra utan problem.

tsonga-querrey 1

Tsonga har spelat upp sig efter sina skade problem, räckte inte till mot Berdych i tredje omgången i Madrid förra veckan men gjorde en godkänd insats.
Tsonga börjar få fler matcher i kroppen nu och då blir han farlig, Querrey är inte helt borta på grus och bör få rätt bra utdelning på sin serve då underlaget är rätt snabbt men Tsonga är den helt klart bättre spelaren och har fler vapen än Querrey.

Tsonga nådde trejde omgången här förra året och underlaget bör passa bra, Querrey har ju en bra serv och forehand men när det kommer till dom avgörande lägena har Tsonga ett större spel i sig och kan han hålla nere misstagen och få bra utdelning med sin forehand är det bra chans att vinna detta.


EDITERAD 2015-05-12 10.56:13

This is the stats tab
This is the post tip