Speltips

Speltips Tromsö-Vålerenga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-12 18:00 Spela här

Speltips Tromsö-Vålerenga
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,28 Speltips: DNB 2 m.m
2015-05-12 18:00 Tromsö-Vålerenga DNB 2 m.m 2,28 rekarconny

Ja då är det tid igen att reka ifrån grannlandet i Norge det gick ju bra i söndags 2 av 3 rekar från Norge satt den tredje fick vi pengarna tillbaka på nu är det så att det nu ska liras veckomatch i grannlandet Norge och tror jag har hittat ett bra spel i mötet mellan Tromsö-Vålerenga där jag tror på en borta vinst.

Nykomlingen Tromsö finner vi på en 15:onde plats i ligan med 4 ihop skrapade poäng. Men man hade kunnat öka på den till 7p i lördagens nykomling möte borta emot Tromsö men man lyckades inte med det trots att man hade ledningen med 3-1 men i den 73 så reducerade Mjondalen för att sedan kvitterar minuten efter och sen på tilläggs tid fullborda vändningen och vinna med 4-3 uselt och virrigt i det defensiva fick jag som sms av en bekant i Norge. Inför denna hemma matchen har man spelat tre här hemma tidigare i år 0-1 förlust mot Sarpsborg följt av 1-1 mot Lilleström och sen för att åter förlorar hemma men då mot ett starkt Stabaek med 0-2. Matchen man har vunnit var borta emot ett Aalesund med 0-2 ett Aalesund. Ett Aalesund som efter den matchen tagit sig i kragen och tagit tre raka segrar i ligan. sen har man även mött Start och Viking borta och förlorat båda med 3-1 så Tromsö kommer få det tufft i denna match då jag rankar dagens motståndare med lag som Viking, Start och Stabaek.

Vålerenga åkte på en 2-0 förlust senast hemma emot Stabaek men man öppnade i ett vansinnigt tempo första 20 minuterna men fick ingen utdelning och tröttnade och då kom Stabaek in i matchen och gjorde 0-1 på straff i 35 minuten och sedan 0-2 i 64 minuten med en man mindre då man hade fått Kassi utvisad i 56 minuten efter sitt andra gula kort. Vålerenga ligger på en sjätte plats med sina 11 inspelade poäng. man är obesegrade än så länge på sina tre borta matchen där man spelat 1-1 mot både Sarpsborg och Lilleström för att sedan besegra ett hemma starka Start med 2-3. Hemma har man två vinster en mot Godset och sen en emot Haugesund för att på de senaste två hemmamatcherna åkt på förluster emot Aalesund och nu senast Stabaek.

Tromsö har inte förlorat här hemma visserligen på de fem senaste mot Vålerenga utan man har fyra vinster och 1 förlust. Men historia det nu på den tiden var Tromsö starka hemma inte samma trygghet i spelet som då längre. Nykomling mot ett för mig topp 5 lag om jag får tycka till så bör DNB tvåan räcka långt till oddset 2,28.

Skador har jag inte fått fram några i hemmalaget bortalaget ser ut att komma med starkaste truppen inför detta borta mötet meddela senare om jag finner skador avstängningar.

Rygga på egen risk Huvudspelet är DNB VÅLERENGA till 2,28 3/5 units
testar även den raka i mötet till oddset 3,1 vilket för mig är ett överodds. Lycka till rekar vänner

rekarconny - 12 Maj, 2015, 13:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!