Speltips

Speltips Hönefoss-Brann

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-12 18:00 Spela här

Speltips Hönefoss-Brann
Land: Norge Liga: Obos Ligan
Odds: 1,8 Speltips: 2
2015-05-12 18:00 Hönefoss-Brann 2 1,8 rekarconny

Dagens tredje match i Norge hämtar vi från Andra ligan Obos och mötet mellan tabell Jumbon Hönefoss och nykomlingen från Tippeligan Brann.

Hönefoss har tagit en enda seger i år och det gjorde man hemma emot Fredrikstad 2-0 och det är lagets enda poäng som ger dom en sista plats på 3 poäng. Hemma har man även mött Bryne och Hödd förlust med 1-2 respetive 1-3. Borta har man mött Follo, Sogndal, Baerum och Strommen samtliga förluster men det är bara Follo och Hodd som vunnit med 2 eller flera mål så Hönefoss har ändå varit helt okej med i dessa matcherna men jag tror inte man räcker till mot laget med den bästa truppen i form av Brann.

Brann som ligger på en fjärde plats har bara en förlust och den kom överraskande eller överraskande menar jag att det blev så stora siffror 3-0 mot Hödd borta. Annars har man två kryss 1-1 mot Fredrikstad och 2-2 mot Jerv. Man vann borta mot Bryne med 0-1. Hemma har man gått bättre i år då laget har 2 vinster och 1 kryss krysset kom senast mot ett annat tippat topp lag i form av Sandnes. Vinsterna har tagits emot Strommen och Ranheim Klara och trygga vinster. Som jag sa innan tycker jag att Brann har den bättre truppen lagen emellan och kanske den bästa truppen utav alla i hela ligan om man kollar bredd och spelare.

Brann som har svenskbekantingar i laget i form av gamle Gefle spelaren J.Orlov som jag trodde skulle gå till Djurgården inför säsongen med tanke på att Brann åkte ut. Man har även Trelleborgs och U21 landslaget förra vänsterback E.Demir. vi finner även en bekant ifrån Helsingborg i laget backen E.Hantsveit. sen finner vi även förra säsongens succemålvakt i Horwath som lirade i Ljungskile ifjol om jag inte miss minner mig.
Men vi har ju även i laget en gammal favorit för mig i alla fall med Premier Leauge meriter i sin tid i Portsmouth E.Huseklapp
I dagens hemmalag finner vi den utlånade IFK Göteborgs forwarden M.Mane som inte blev någon succé i Götet.

Tidigare har Brann haft problem här på de tre mötena man mötts här så har Hönefoss vunnit 2 och kryssat 1.

Brann åkte ju ut Tippeligan ifjol efter kval emot Mjöndalen där man spelade 1-1 i hemma mötet men förlorade med 3-0 sedan borta.

Brann spelade förra säsongen 4-4-7 på bortaplan ett helt okej bortafacit som gjorde så man hamnade på en åttonde plats i bortaligan tabellen. så det var Branns dåliga hemmaspel som gjorde så man åkte ut kan man ju påstå då.

Hönefoss slutade 11 i denna ligan ifjol med 40p på hemmaplan spelade men 8-1-6 och det gav dom en tionde plats i ligans hemmatabell.

Fick bara fram att Brann kommer sakna två spelare pågrund av avstängning de som stå över är Demidov och Acosta. Men tror inte det påverkar laget för mycket.
Ingen skadeinfo på hemmalaget dock.

Rygga på egen risk men tycker 1,8 på tvåan Brann är intressant jag tar den och spelar 3/5 units även här

rekarconny - 12 Maj, 2015, 13:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!