Speltips Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-13 01:30
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.04
Speltips: Bolts Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Bolts Ö 2.5 mål
Då har vi fått en dags vila efter en spelfri dag igår i NHL playoffs. Senaste reken hittade hem då Ducks tog sig vidare genom 4-1 i matcher då man vann hemma i Honda Center med 3-2 efter OT mot Calgary Flames. Spelet U5.5 mål @ 1.854 hittade därmed hem och nu har vi 3 raka vinster hos ROK. Hoppas kunna göra det till 4 raka i natt.

Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens

Goalies: Bishop (probable) vs Price (probable)

Game 6 väntar i natt mellan Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens. Ett Canadiens som väckt liv i matchserien efter två raka vinster.

Tampa Bay inledde den här matchserien i ett rasande tempo och ryckte åt sig en 3-0 ledning efter att ha vunnit två tajta matcher och en rejäl överkörning med 6-2 inne i Bell Centre. En matchserie som såg ut att bli en kort historia har blivit en jämn sådan efter att Habs ryckt upp sig och nu har två raka vinster och 3-2 i matchserien. Senast vann Habs med 2-1 efter en jämn match där Carey Price på nytt fick agera matchhjälte då han återigen räddade sitt Habs flertalet gånger. Man ska givetvis inte ta ifrån Habs vinst då man presterade väldigt bra och var det bättre laget över 60 min MEN jag tycker båda målen man gjorde var lite ”tur-skicklighet” om man kan kalla det så? Smith-Pelly satte Habs 1-0 genom en helt otrolig snipe bakom Bishops högra axel på en yta i högra krysset på ca 20 kvadratcentimerer. En riktig lyckoträff då Smith-Pelly i mina ögon inte besitter de snipeskillsen utan mer är en grovjobbare. Tampa tryckte på bra och skapade många lägen men en viss Price räddade alltså kvar Habs som jag skrev tidigare. Stamkos kvitterade i PP i tredje perioden men Habs svarade snabbt därpå med ett skott som fick ribba in vilket också få ses som ”lite flyt”. Jag tycker Ben Bishop har varit minst lika bra som Price i den här serien och i natt där Tampa får återvända hem i Amalie Arena tror jag de har enormt bra chanser att stänga serien. Tampa har endast förlorat B2B hemmamatcher 1 gång under säsongen och jag tror inte den andra kommer i natt.

För den som vill ”safespela” är Tampa Bay ML ett helt ok val till dryga 1.70, men jag kommer välja att spela Tampa Ö2.5 mål då jag tror det kommer krävas 3 mål för vinst. Även om Price håller kvar Habs i natt igen så tror jag Tampa med grundseriens bästa offensiv klarar att fixa minst 3 mål på hemmais och skulle det stå säg 2-1/2-0 så plockar man nog Price rätt tidigt och då har vi alltid chansen på öppen kasse.

Då Tampa Ö2.5 ger betydligt bättre odds än Moneyline blir nattens spel

Tampa Bay Lightning Ö 2.5 mål (Inkl OT) @ 2.04 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens hos Betsson
hockeystick - 12 Maj 2015 - 18:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
HJ - 2015-05-13 01:18

Sen är självklart oddset väldigt bra på ett hemmalag. Har själv lirat Montreal vändning i matchserien vid 0-3 underläge så hoppas dem kniper det, gör inget om ditt spel också sitter!

HJ - 2015-05-13 01:16

Vill bara tillägga att Tampa spelat 6 matcher på hemmais under slutspelet och endast lyckats göra Ö 2.5 mål en enda gång!
Värt att notera

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: