Speltips

Speltips Garcia-Lopez - Dolgopolov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-13 11:00 Spela här

Speltips Garcia-Lopez - Dolgopolov
Land: Italien Liga: Masters Rom
Odds: 1,9 Speltips: Garcia-Lopez
2015-05-13 11:00 Garcia-Lopez - Dolgopolov Garcia-Lopez 1,9 Tennistipset

Garcia-Lopez har gjort sin bästa säsong hitintills på året & har haft en enorm kontinuitet i sitt arbete. På gruset har han presterat enormt bra & det finns inte mycket att klaga på förutom förlusten i Casablanca mot Quahab. Trots den enorma jämnhet som Garcia-Lopez visat under, så är oddsen 50/50 vilket förvånar mig.

Garcia-Lopez, vars favoritunderlag är grus, presterade enormt bra mot Cilic i första rundan. Han besegrade kroaten i två raka & efter matchen blev han tokhyllad av kroaten. Garcia-Lopez producerar väldigt sällan enkla misstag & vill man besegra han så får man förtjäna det genom att själv skapa Winners. Lopez har bland annat besegrat Monfils på gruset, som Dolgopolov förlorade mot i Monte-Carlo. På fyra grusturneringar så har han 9-3 i matchfacit & en semifinalplats i Estoril samt en titel i Bucharest.

Dolgopolov skall verkligen inte underskattas i detta mötet. Han har haft ett helt okej år & försöker klättra upp på rankningen efter att ha missat en hel del matcher på touren förra året. Dolgopolov har en skyhög potential & en enorm talang men det har inte visats mycket utav det under 2015.

Dessa herrar möttes förra året i Monte-Carlo & då vann Garcia-Lopez i två raka set.

Underlaget samt Garcia-Lopez jämnhet gör att vågen faller över till spanjorens fördel. Spelar Garcia-Lopez som matchvinnare @ 1,9 på bet365 . Investerar 6/10 units.

Tennistipset - 13 Maj, 2015, 02:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!