Garcia-Lopez har gjort sin bästa säsong hitintills på året & har haft en enorm kontinuitet i sitt arbete. På gruset har han presterat enormt bra & det finns inte mycket att klaga på förutom förlusten i Casablanca mot Quahab. Trots den enorma jämnhet som Garcia-Lopez visat under, så är oddsen 50/50 vilket förvånar mig.

Garcia-Lopez, vars favoritunderlag är grus, presterade enormt bra mot Cilic i första rundan. Han besegrade kroaten i två raka & efter matchen blev han tokhyllad av kroaten. Garcia-Lopez producerar väldigt sällan enkla misstag & vill man besegra han så får man förtjäna det genom att själv skapa Winners. Lopez har bland annat besegrat Monfils på gruset, som Dolgopolov förlorade mot i Monte-Carlo. På fyra grusturneringar så har han 9-3 i matchfacit & en semifinalplats i Estoril samt en titel i Bucharest.

Dolgopolov skall verkligen inte underskattas i detta mötet. Han har haft ett helt okej år & försöker klättra upp på rankningen efter att ha missat en hel del matcher på touren förra året. Dolgopolov har en skyhög potential & en enorm talang men det har inte visats mycket utav det under 2015.

Dessa herrar möttes förra året i Monte-Carlo & då vann Garcia-Lopez i två raka set.

Underlaget samt Garcia-Lopez jämnhet gör att vågen faller över till spanjorens fördel. Spelar Garcia-Lopez som matchvinnare @ 1,9 på bet365 . Investerar 6/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip