Speltips

Speltips Start-Bodö/Glimt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-13 18:00 Spela här

Speltips Start-Bodö/Glimt
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 1,75 Speltips: 1 m.m
2015-05-13 18:00 Start-Bodö/Glimt 1 m.m 1,75 rekarconny

Yes och ännu en dag med norsk fotboll denna lill lördag som känns som en fredag eftersom det är långledigt och börjar ledigheten med att blicka väster ut åter igen till Norge gårdagens spel måste jag säga först spelet som satt dnb på Vålerenga sattes med tur och även sidospelet satt den rak till högt odds. Mjöndalen överraskade mig jag har underskattat dom dom gjorde en bra match igår och stod upp bra hemma mot Rosenborg där man tog 3 poäng. Den tredje reken igår kom från ligan under och slutade märkligt nog 0-0 trots att Hönefoss fick en tidig utvisning i andra lyckas inte Brann utnyttja den märkligt och dåligt så vart 2 förluster och 1 vinst samt ett sidospel igår.

Idag blickar jag till min första rek som blir mötet mellan Start och Bodö/Glimt som spelas på Sör Arena. Denna arena är en konstgräs anläggning men även motståndarna spelar sina hemma matcher på konstgräs så vana vid underlaget även fast det kan skilja enormt mycket från konstgräs till konstgräs.

Start har börjat säsongen bra med raden 2-2-3 vilket ger dom en elfte plats på 8 ihop spelade poäng förlusterna har kommit emot Vålerenga, Rosenborg och nu senast mot Molde så Förlusterna är väntade förluster men man stod upp överraskande bra mot Rosenborg. Men kommer inte gå in så djupt på borta matcherna utan fokuserar på matcherna som spelats här hemma på Sör Arena.

Första matchen som spelades här för året tog man emot nykomlingen Sandefjord i en mycket tight och jämn match som man låg under enda fram till 83 då man gör 1-1 målet för att sedan på tilläggstid trycka in 2-1 målet och första vinsten var ett faktum här hemma. Match nummer två kom ett Vålerenga som hade öppnat säsongen på ett övertygande sett men även i denna matchen orkar man som lag att stå upp och spela en tight match med litet boll övertag för motståndarna men chanserna fanns åt båda håll ett kryss hade inte varit orättvist. men bortalaget tog med sig samtliga 3 poäng med sig hem och första förlusten blev inskriven för Start. tredje och den senaste hemmamatchen gick man ett möte med ännu en nykomling i form utav Tromsö. här överraskade Tromsö och spelade bättre man var det bättre laget och ska rättvisan fram förtjänade man samtliga poäng men fick inte med sig någon då Start var effektiva i detta mötet och vann med 3-1. Man har gjort det bra hemma tagit sex poäng vilket jag hade räknat med men kunde blivit färre om man ser till den senaste hemmatchen nu tror jag att Start kommer resa sig efter 4-0 förlusten senast borta emot Molde och kamma hem alla tre poäng här.

Lite inbördes statistik innan jag går vidare på borta laget. Sen 2000 har lagen mötts 14 gånger med en rad man skriver 7-3-4 fördel Start. Som har haft 8 hemmamöten utav dessa 14 och då har man 6-1-1 i hemma möterna mot Bodö. Senast Bodö vann här var 2002 då vann man med klara 3-0 alltså 13 år sen man lyckades vinna detta mötet ifjol slutade matcherna 2-1 till hemmalagen i möterna 1 vinst var och då slutade lagen efter varandra Start tolva med 35 poäng och Bodö trettonde plats på 35 poäng målskillnaden avgjorde när Start hade gjort två mål mer än Bodö. 5-4-6 var Starts hemmafacit ifjol medans Bodös borta var 4-0-11. Man möttes även inför säsongen i en träningsmatch den tjugoandra Mars där Start vann övertygande med 6-0 kommer inte bli så stora siffror men kan mycket väl bli en två måls seger.

Dagens motstånd då är Bodö som är Jumbo efter raden 0-1-6 och har 1 inspelad poäng men man har ändå varit med okej i matcherna. och eftersom man spelar borta så fokuserar jag mig på deras Borta möten än så länge i år 3 stycken första var borta mot Sandefjord där det blev en förlust med 3-1 och rättvis sådan Bodö var det sämre laget i detta mötet och en rättvis seger för hemmalaget Sandefjord. Match nummer två borta mot Sarpsborg slutade 2-2 efter ett boll övertag till Sarpsborgs fördel till 61% men chanserna var det jämnt fördelat lagen emellan. Sen årets senast bortamatch spelades emot Aalesund där man åkte på en svidande 2-0 förlust och varför just svidande då? jo för att Bodö var det bättre laget lagen emellan och Aalesund förvaltade bara sina chanser bra man kommer från en 3-5 förlust nu senast emot Strömsgodset och man bör ju täta försvaret vilket kommer ge Start chanser att kontrollera matchen.

Inför dagens match hittar jag tyvärr inga skador att rapportera om. Men dyker det upp senare idag så meddelar jag. 1,75 definitivt spel värde på denna hemma seger i matchen och spelar 4/5units idag på detta spel sidospel i matchen blir hcp -1,5 på Start till dryga 3 gånger pengarna.

Lycka till vid rygg kära rekar vänner

EDITERAD 2015-05-13 16.49:16

rekarconny - 13 Maj, 2015, 16:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!