Speltips

Speltips Stabaek-Sandefjord

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-13 18:00 Spela här

Speltips Stabaek-Sandefjord
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 1,75 m.m Speltips: 1 m.m
2015-05-13 18:00 Stabaek-Sandefjord 1 m.m 1,75 m.m rekarconny

Dagens andra rek hittar vi på Naturgräsplanen Nadderudd Stadion där Stabaek spelar sina hemma matcher och ta idag emot en Nykomling i form av Sandefjord.

Stabaek som har börjat säsongen lysande över förväntningar i alla fall mina när man har facit 5-1-1. Lagets två matcher där man tappat poäng utspelades sig i omgång 1 och 2 1-1 hemma i första mot Haugesund och sedan 2-0 borta mot Odd. Sen har man fem raka vinster emot Viking, Lilleström, Tromsö, Mjöndalen och Vålerenga inte nog med det utan att man har hållt nollan i samtliga 5 vinst matcher med ju 450 minuter plus tillägg då ju imponerande då man ändå har mött tufft motstånd man har redan mött två utav 3 nykomlingar i år och nu ska man möta den tredje man nollade dom första två nykomlingarna. Men fokus nu på lagets hemma matcher och det har ju varit 3 stycken första var emot Haugesund där man lyckades få 1-1 jag skriver lyckade eftersom att det stod 1-1 när Haugesund fick straff i 88:onde men missade den överlag var det en jämn match men med fördel chansmässigt till Haugesund. Match nummer två hemma Var emot Viking som har en intressant offensiv som skapar problem för många lag i år. Viking var spelmässigt det bättre laget men chanserna fanns åt båda håll och det var massor av chanser ett under att matchen bara slutade 1-0 till Stabaek men två bra målvakter höll ner siffrorna. Sen lagets senaste hemmamatch emot Mjöndalen slutade ju med en 1-0 vinst med ett spelövertag för Stabaek men chanserna fanns för båda och även här var det många chanser. Stabaek har bara släppt in 1 enda mål med lika många på banan de två målen mot Odd kom efter det röda kortet. och på tal om kort så har man på sina inledande 7 matcher dragit på sig 15 gula där två gula kort i senaste matchen på Kassi innebar ett rött sen så har man ju även dragit ett rött kort direkt i mötet med Odd ju. så man dra på sig massor utav kort men håller så extremt tätt bakåt. Som gör att laget släppt in minst mål i ligan och finns på en andra plats i ligan efter Rosenborg

Över till dagens motståndare som har kammat ihop 6poäng mde raden 2-0-5 och ligger just nu på en fjortonde plats. Man började säsongen bra med 2 hemmavinster i premiären emot Bodö 3-1 och sen i tredje omgången emot Sarpsborg 1-0. Men eftersom man spelar borta så fokuserar vi på bortaspelet 3 förluster och det är hemma man ska ta poäng helt klart men första borta matchen för säsongen var emot ett start där man höll jämna steg och ledde men orkade inte enda ut och tappade matchen 1-1 i 83 för att sen på tillägg släppa in 2-1 och första förlusten för säsongen var ett faktum. Andra mötet bar iväg mot Strömsgodset och siffrorna skrivs ifrån den matchen 3-2 där man inte hade något att sätta emot och man ska vara glada över att det inte blev större siffror i mötet då Godset var det bättre laget. Lagets senaste borta möte var emot Haugesund där spelet var jämnt men Haugesund skapade chanserna och vann med 2-1 här fick Sandefjord en utvisning efter dubbel gult i matchen och även Sandefjord är ett lag som dragit på sig mycket kort 12 stycken på de inledande 7 matcherna.

Borta för hemmalaget är då ju kassi efter sitt röda senast men man får tillbaka Issah. Henderson och Kirisov är ju borta sen tidigare och blir det även ett tag till. Kassi är rätt så viktig för Stabaek men tror man grejar vinsten här. För bortalaget så får man tillbaka Risholt ifrån avstängning, Men lamöy är borta pågrund av skada sen har man frågetecken på Mendy och Sellin. Mendy och Lamöy känns väll men man får tillbaka Risholt.

Lite info om inbördes där jag går tillbaka till 2004 så har raden skrivits 8-5-2 till Stabaek men när det gäller detta mötet på hemmaplan har stabaek 5-2-0 Ingen vinst för Sandefjord på dessa år senaste krysset i detta mötet kom 2007. Senast Man slog Stabaek var hemma 2006. Lagen möttes även förra säsongen men i en träningsmatch där Stabaek vann med 2-0 vilket jag tror mycket väll kan bli utfallet idag med så mitt huvudspel är raka till 1,75 på Stabaek 4/5 units. Sen som sidospel testar jag hcp -1,5 till 2,85

Lycka till grabbar vid rygg Norsken hoppas inte på torsken

rekarconny - 13 Maj, 2015, 16:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!