Speltips

Speltips Odd-Strömsgodset

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-13 18:00 Spela här

Speltips Odd-Strömsgodset
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,05 Speltips: 1
2015-05-13 18:00 Odd-Strömsgodset 1 2,05 rekarconny

Dagens tredje rek hämtar vi ifrån den fina arenan Skagerak Arena som har konstgräs där Odd spelar sina matcher som ikväll tar emot ett Strömsgodset.

Odd som har blandat och gett 3-2-2 har gett dom en sjunde plats i ligan tillfälligt med sina 11poäng. Man började säsongen bra med 3 raka vinster och kändes som ett svårslaget lag man vann premiären med 1-2 mot Molde följde upp den med 2-0 mot stabaek lagets enda förlust så långt och sedan slog man bodö med 2-4. För att sen i hemma matchen gå ut och spela skjortan av Mjöndalen efter första 45 men slutade helt och spela och trodde man vunnit matchen när man ledde med 2-0 men Mjöndalen krigade sig kvar och fick 2-2. sen följdes två förluster borta mot sarpsborg och hemma mot Rosenborg för att senast kryssa emot Viking. Hemma matcherna så här långt Första mot Stabaek var jämn och välspelad man lyckade inte får hål på dom med lika många på banan så i 62 drar Stabaek på sig ett rött och straff och den sätter man säkert och sedan dra man nytta av övertaget och få dit 2:an med. Lagets andra hemma match var emot Mjöndalen och vad hände här man slutade spela efter 45 minuter och Mjöndalen började rulla och får med sig 2-2 hem efter första trodde jag på en enskild historia men en match är 90 minuter och man måste fokusera dom 90 annars vinner man inte Mjöndalen visade moral att ta upp 2-0 underläget och matchen hade två ansikten en halvlek var. Senaste hemmamatchen mot Rosenborg ojojojoj vilken Fotboll Odd visade upp och detta var ett rån från RBKs sida Odd var mycket bättre laget hade chanserna och spelet en fröjd att skåda men Rosenborg vann med 1-2 det gör ju inte saken bättre att Odd missade straff i 90 minuten heller

Dagens motstånd Strömsgodset har med blandat och gett inledningsvis med raden 2-3-2 som ger laget en tionde plats på sina 9 poäng bara två efter dagens motstånd. På lagets fyra borta möten har man raden 1-1-2 men man ska veta det har varit tuffa möten för Godset man började borta emot ett vålerenga där man åkte på en 3-1 förlust i premiären den var mycket jämnare än siffrorna visar. För att sedan åka och möt Rosenborg som har imponerat stort inledningsvis här fick man med sig ett överraskande 1-1 resultat i ryggen efter en jämn och väl spelad match chanserna vägde över till RBKs fördel. För att åka till Molde för lagets tredje borta match där det blev en rättvis förlust med 3-1 Molde var det bättre laget i denna match och ingen snacka om den saken. Sen åkte man och skulle möta Jumbon Bodö där det lossnade 3-5 vann man med men det var en jämnare kamp en siffrorna visar Godset hade lite mer boll men chansmässigt jämnt.

Lagen emellan så gick jag tillbaka enda till 1999 och under denna tiden har man spelat 24 matcher med resultatet 13-3-8 till Odds favör Hemmaplan har Odd vunnit 7 kryssat 2 och en enda förlust och den kom 2007. Ifjol vann man sina respektive hemma matcher 1-0 vart det i detta mötet. Man träningsspelade även inför säsongen där Odd vann med 3-5 borta och Occean gjorde fyra av lagets fem mål. Ifjol slutade lagen Odd på en tredje plats med 58p och Godset på en fjärde plats med 50 poäng. Hemma spelade Odd 10-3-2 förlusterna kom i första omgång emot Lilleström och sen i sista emot Rosenborg. Strömsgodset borta statistik skrevs 5-3-7.

Odd ska vara skadefria medans Godset sakna upp till fem man Gundersen, Moen, Madsen, Horn och Wikheim vet inte hur viktiga dessa fem herrar är dock för laget.

Jag tycker att 2,05 på hemmaseger är intressant och testar den med 3/5 Units

Lycka till vänner vid rygg

rekarconny - 13 Maj, 2015, 16:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!