Speltips

Speltips Haugesund-Viking

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-13 18:00 Spela här

Speltips Haugesund-Viking
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 1,83 m.m Speltips: DNB 2 m.m
2015-05-13 18:00 Haugesund-Viking DNB 2 m.m 1,83 m.m rekarconny

Fjärde matchen och mötet på Naturgräs planen Haugesunds stadion och i Afton tar hemmalaget Haugesund emot Offensiva Viking.

Hemmalaget Haugesund har inledningsvis skrapat ihop 8poäng och det ger laget en 12 plats i ligan. Man körde sin första hemmamatch emot ett Favorittippat Rosenborg som fullständigt körde över Haugesund resultatmässigt och chansmässigt man hade ganska jämt boll innehav matchen överlag men Haugesund kom inte till några vassa avslut det gjorde Rosenborg och det visade sig sen också. Haugesunds andra hemma match var emot även det ett favorit tippat lag i form av Molde och här syntes det vad det var för direktiv till Haugesunds spelarna och det var att hålla tätt vilket man gjorde fruktansvärt bra även fast Molde hade stort övertag i matchen kom dom inte riktigt till de vassa lägerna för att kunna näta man gjorde det bra som lag försvarsmässigt i Haugesund och fick med sig 0-0 tredje och senaste hemmamatchen spelades emot nykomlingen Sandefjord och här skulle första vinsten komma på hemmaplan för Haugesund som hade de flesta chanserna men Sandefjord hängde med bra spelmässigt i matchen och det var jämnt matchen igenom. visserligen åkte Sandefjord på ett rött kort i matchen. Man är nog revansch sugen i dag efter senaste förlusten med 3-0 borta emot Sarpsborg men jag tror inte det kommer räcka till emot ett Viking som har goda offensiva krafter men inte fått utdelning ännu dock.

Motståndarlaget i afton Viking hittar vi på en åttonde plats med 10 inspelade poäng. Man fick i sin premiär möta nykomlingen Mjöndalen och förlorade den överraskande med 1-0 borta efter att ha varit det bättre laget i 90 minuter skapade mest men fick ingen utdelning dessvärre och säsongens första förlust kom överraskande här i premiären. Lagets andra match på bortaplan slutade även den med en överraskande förlust med bara 1-0 och bara eftersom det fanns så mycket chanser men lagen kunde inte sätta dom den sista skärpan fanns inte där i det mötet tyvärr. man var det mer boll förande laget. Lagets tredje och senaste borta match mot Sandefjord där man lyckades vinna med 1-2 och första borta segern var ett faktum men i denna matchen var det Sandefjord som hade taktpinnen och ett litet övertag. Man har spelat en bra fotboll och förtjänat mer poäng enda matchen man varit dålig om man bara ser resultat så är det mot Rosenborg förlust 1-4 hemma men Viking var det bättre laget och varit det i alla matcher förrutom mot Sandefjord då och man rullar bollen fint som i de senaste två hemma matcherna vinst mot molde 2-1 och sen 1-1 mot Odd som man borde vunnit klart det bättre laget därför tycker jag oddset på Viking DNB till 1,83 är enligt mig intressant odds.

Tidigare möten mellan lagen har jag gått tillbaka och kollat från 1998 då har man spelat 7-6-7 i deras 20 inbördes möten under denna tiden men i detta möte på Haugesunds hemmaplan så har man 4-4-1 fördel Haugesund vilket talat emot spelet visserligen men anser Vikings trupp är strået vassar enligt min mening. Ifjol så vann Viking sitt hemmamöte för att sedan i detta möte spela 1-1 efter en jämn fight. Ifjol slutade Viking 10 på 36 poäng och Haugesund 11 på 36poäng målskillnaden avgjorde till Vikings fördel. Viking hade ett borta facit på 4-7-4 ifjol medans Haugesund hade ett hemma facit på 6-4-5. Borta förlusterna för Viking kom emot 1:an Molde 3:an Odd 4:an Strömsgodset och 13:onde Bodö.

Skador i lagen så har Haugesund bara frågetecken för Andreasson och Maeland inför dagens möte.
Viking kommer sakna Sverrisson, Jörgensen som är skadade för borta laget och kommer inte till spel. Jörgensen startade senaste matchen för Viking.

Huvudspelet i denna matchen är alltså DNB 2 Viking till 1,83.
Sidospel är rak 2:an på Viking till 2,6 sänkte ifrån 2,9 sen igår kväll

Lycka till vid rygg kära vänner Huvudspelet får 4/5 sidospelet 3/5

rekarconny - 13 Maj, 2015, 16:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!