Speltips

Speltips Lilleström-Molde

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-13 18:00 Spela här

Speltips Lilleström-Molde
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,2 Speltips: 1x
2015-05-13 18:00 Lilleström-Molde 1x 2,2 rekarconny

Matchen mellan Lilleström och Molde som fullborda denna omgången tänkte jag även här försöka mig på ett spel. Detta mötet har sitt utspel ikväll på Lilleströms hemmaborg Åråsen Stadion här är det naturgräs som är underlaget och det brukar ju gynna hemmalagen till viss del men Molde lirar även dom på Naturgräs. Nu vet jag inte hur planen är riktigt här men det vet ju Lilleströms spelarna som jag tror kan stå för omgångens skräll och ta en pinne emot Molde därför kommer jag lirar 1x i denna fajten till 2,2 som jag anser vara ett okej odds visst Molde är ett bra lag men vi ska titta lite nu

Molde har på sina inledande 7 fajter tagit starka 13 poäng vilket ger dom en fjärde plats i ligan. Men det är ju hemma man har tagit 9 av dessa 13 poäng och då förlorade man ändå premiären hemma mot Odd men sen efter den har man 3 raka hemmavinster mot Aalesund 5-1, Strömsgodset 3-1 och nu senast Start 4-0 hemma är man starka men man spelar borta ikväll emot Lilleström ju och på borta plan har det gått tyngre. Första borta matchen vann man med 1-3 mot tabell jumbon i nuläget Bodö men detta var en jämn match och utan att överdriva sa en bekant till mig att Bodö förtjänade att få en poäng med sig då man spelade bra fotboll men så var inte fallet. Borta mötet där efter var mot Haugesund och här var man enormt överlägsna med bollen men mycket tack vare Haugesund tillät dom till att äga mycket boll men dom skapade ingen vidare målchans som är nämnvärd. Sen har vi lagets tredje och senaste bortamatch där man förlorade emot Viking nu är Viking ett bra offensivt lag men inte lika bra bakåt men Viking vann denna jämna match med 2-1 kunde slutat hur som helst den var riktigt jämn. Och jag tror att Lilleström kommer gå ut defensivt låta Molde rulla boll som Haugesund tillät dom till för att sedan försöka kontra. För Lilleström vet att Molde är det bättre laget lagen emellan och man måste ju vara smarta i sådana här situationer vilket jag tror LSK tränaren är.

För att dra Lilleström lite snabbt så hittar vi dom på en trettonde plats i ligan efter 1-4-2 och 7 ihop skrapade poäng alltså en pinne per match snittar man haha. Förlusterna har kommit mot 1:an och 2:an i Ligan Rosenborg och Stabaek. så det är inget att skämmas över Vinsten togs emot Mjöndalen borta som många lag har haft problem med men LSK vann med klara 1-4. Sen har man Fyra kryss matcher och samtliga har slutat 1-1. Hemma mot Start i premiären fick man kippe utvisad efter 47 minuter men lyckas ändå få in 1-1 på tilläggs tid. Borta mot Aalesund och Tromsö sen fick man även 1-1 hemma emot Vålerenga. Hemma har man spelat jämnt mot sina motståndare och i förlust matchen så var det faktiskt LSK som hade lite mera boll men det kvittar det gäller att göra mål så varför ska man inte kunna knipa en poäng emot Molde här hemma på Åråsen planen man kan utan och innan till.

Historik lagen emellan lite nu då fjol årets möte slutade 1-2 till Molde men det var en jämn och tight match som jag även tror det kommer bli idag och den matchen kunde slutat kryss. Molde vann även hemma mötet förra året med 3-2 även det en jämn fajt där det kändes att det vägde över lite på LSK sida och kunde mycket väl slutat med ett kryss så som träningsmatchen inför förra året gjorde den slutade 1-1 där LSK stod som hemmalag. Molde vann ju tippeligan ifjol på 71 poäng med facit 22-5-3. LSK som då kom 5:a på 46p gjorde det bra och hade 13-7-10. Molde hade ifjol 10-3-2 på borta plan och med det att tänka på ska vi tänka att LSK var nära att ta poäng både hemma och borta hemma så skrevs Moldes facit ju 12-2-1 Jag tycker det är starkt att vara så nära att knippa poäng och tror man har chansen här ikväll ifjol så spelade LSK hemma 13-2-3 vilket är ruskigt starkt enligt mitt tycke. Jag har kollat tillbaka från 98 och hittade facit 5-10-6 när LSK har stått som hemmalag och det brukar oftast bli jämna fajter det är bara två som sticker ut och det är 2011 0-3 till Molde och sen 2002 0-2 till Molde annars har matcherna varit jämna. Molde brukar få det tufft här på Åråsen

Skador i lagen inför kvällen vet jag inte så mycket om det som talar emot mitt spel är att Lilleström hade ett par tunga skador i senaste matchen emot Rosenborg men dom är frågetecken inför dagens match här på Åråsen men jämn och tight match är det som väntar jag spelar 1X till 2,2 men håller mig till 2/5 units med tanke på det ovissa skadeläget.

Lycka till med spelen ikväll detta var min sjätte rek för kvällen och har nu då sammanfattat alla Tippeligan matcher denna kväll och denna omgång med då jag rekade om de två som spelade igår.

rekarconny - 13 Maj, 2015, 16:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!