Speltips

Speltips Fiorentina–Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-14 21:00 Spela här

Speltips Fiorentina–Sevilla
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.70 Speltips: Ö2.5
2015-05-14 21:00 Fiorentina–Sevilla Ö2.5 1.70 RalleArvid

Returmatchen i Europa Leagues semifinal och eftersom jag fick in mitt överspel i första mötet ser jag faktiskt inte, hur jag än letar, ETT enda skäl som talar om för mig att jag ska tänka annorlunda nu när lagen möts i Florens.

Förutom alla de faktorer jag var inne på senast, Sevillas grundgaranti för mycket gjorda mål både framåt och bakåt och Fiorentinas oitalienska sätt att spela fotboll med mycket livfulla matcher vad gäller resultattavlan så har vi nu alltså ett 3–0-resultat att ta hänsyn till. Ett 3–0-resultat som betyder en rad saker, bland annat:

Fiorentina måste trampa gasen i botten direkt, måste jaga ett tidigt ledningsmål.
Fiorentina måste chansa med balansen i lagdelarna vilket gör att Sevilla kommer bjudas chanser till kontring redan från start.
Om Fiorentina får ett tidigt mål kan vad som helst hända i detta möte, vad som helst inom den målrika ramen.
Om Sevilla får ett tidigt mål måste Fiorentina öppna sig än mer bakåt och lassa på allt framåt.

Det finns egentligen bara ett scenario som talar för under 2.5 mål här och det är om Sevilla skulle få för sig att ställa ut bussen i eget straffområde. Problemet med det är att Sevilla är totalt oförmögna att ägna sig åt sådan typ av fotboll ens när den typen av pragmatism tar dem till en cupfinal i Europa. Sevilla har bara hållit nollan en enda gång på sina 15 senaste bortamatcher i Europa och Spanien och dessutom har de i hög utsträckning släppt in fler än ett mål borta från hemmaplan.

Vi var väl en hel del som såg Sevilla på bortaplan i ligan senast mot Celta. En match där man var nöjda med en pinne som matchen utspelade sig men där hemmalaget ändå tilläts att komma i farlig anfallsvåg efter omställningsvåg. Det samma i högre grad kommer gälla nu mot Fiorentina och jag tror Sevilla gör bäst i att gå på attack och försöka sätta minst en kasse om de vill ha en finalbiljett.

Över 2.5 spelas utan att blinka till 1.70 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 13 Maj, 2015, 20:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millionboy - 2015-05-14 00:16:02

ETT tänkbart och negativt scenario är ju att Viola ger upp om Sevilla gör första målet. Då måste Fiorentina göra fem och de är ju inte dummare än att de fattar det omöjliga i det.