Här är jag inte överens med spelbolagen och jag anser att de underskattar serben Bojana Jovanovski alldeles för mycket i mötet med Sharapova.

Jovanovski har verkligen spelat över sin kapacitet denna vecka och hon har lyckats besegra Monica Niculescu, Madison Keys, Caroline Garcia och Alla Kudryavtseva, vilket är oerhört imponerande. Senast hon inte klarade denna lina på +7,5 gems var i början av året emot Kvitova, då hon endast tog 3 gems. Efter detta har hon klarat linan i 16 raka matcher.

Sharapova har inte haft den bästa starten på årets grussäsong. Hon åkte ut i första omgången i Stuttgart och i Madrid förra veckan förlorade hon emot ryssen Kuznetsova i semifinalen. Hon har spelat 7 matcher på grus i år och klarat linan -7,5 gems i endast en av matcherna och det var emot 103 rankade Mariana Marino.

En ruskigt het serb som gör en av sina bästa turneringar bör fixa 5 gems emot Sharpova. 6:2 6:3 till Sharapova skulle räcka och spelet sitter. Mitt spel blir med andra ord Jovanovski +7,5 gems tll 1.56 hos Pinnacle med 5/10 units.

För den som är sugen på lite högre odds finns -6,5 games hos bet365 till 1.83.


Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip