Speltips BK Flagg - BK Olympic

SPORT

Fotboll

LIGA

Division 3 Södra Götaland

PUBLICERAD

14/05/2015 03:05

post-img

BK Flagg - BK Olympic

SPELSTOPP

16/05/2015 14:00

Speltips BK Flagg - BK Olympic

master

master

master

PUBLICERAD

14/05/2015 03:05

PUBLICERAD

14/05/2015 03:05

SPELSTOPP

16/05/2015 14:00

SPORT

Fotboll

LIGA

Division 3 Södra Götaland

post-img

BK Flagg - BK Olympic

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.87
Tips 1

Ok. Det här blir ganska långt. Vill börja med att säga att jag blev överraskad att bet365 redan lagt ut oddsen till matchen. Brukar vanligtvis vara väldigt sena. Alla sidor har inte lagt ut oddsen, men såg på Nordicbet att Flagg finns till 2,60, medan Olympic finns till dryga två gånger degen. bet365 erbjuder alltså 2,87 på Flagg vilket är en aning högre och något jag hugger till direkt! Det bör ni också göra då jag tror inte något annat bolag kommer ha högre odds och oddset på Flagg kan dessutom sänkas med tiden. Vi tackar dock bolagen för det otroligt höga oddset. Ibland hänger dem inte med fullt ut.

Tidig seriefinal. Tvåan mot ettan. Nykomlingen Flagg har tre segrar och ett kryss, kommer till denna match med tre raka segrar. Olympic har fyra raka segrar och toppar divisionen.
Hur kan det då komma sig att man lirar emot detta Olympic som är hittills obesegrade?

Jo, så här är det. Det finns flera faktorer. Men låt mig först ta upp hur det sett ut hittills. Olympic har fyra raka segrar, dessa har tagits mot tre förmodade bottenlag och mot ett Nike som inte är lika bra som förra säsongen och lär komma någonstans i mitten av tabellen. 7-1, 5-1, 4-1, mot LB 07, Husie och Tomelilla. Smickrande resultat, och naturligtvis imponerande, men detta handlar alltså om lag som lär kämpa hårt för att hålla sig kvar i denna division. Med andra ord har man fått ett enkelt spelschema inledningsvis. 3-2 mot Nike visar egentligen vart Olympic står. Mer om matchen kommer lite längre ner.

BK Flagg inledde med kryss i premiären mot seriefavoriterna Hittarp. För att sedan följa upp med tre raka segrar, 2-0 borta mot Lödde, 4-0 hemma mot Vejby och senast 3-2 borta mot LB 07. Jag tror Hittarp kommer topp 3 som förväntat, medan Vejby och Lödde hamnar i mitten. LB 07 som sagt kommer kämpa för att hålla sig kvar. Jag har varit på plats i två av matcherna, hemmamatcherna. Mot Hittarp var det nog premiärnerver eller något, för man var inte sig lika och blev utspelade. Turligt där med en poäng. Förvisso saknade man massvis med spelare, men det såg inte bra ut. Dock blev jag chockad över resultatet mot Vejby, samtliga spelare var tillbaka och vilken jävla match man gjorde. Körde fullständigt över Vejby, som faktiskt vann förra helgen med 6-1 mot Veberöd.

Över till den senaste matchen lagen emellan. Möttes faktiskt under försäsongen, fast då handlade det om en tävlingsmatch. MM stod på spel. Resultat? 2-2. Olympic vidare på straffar. Såg inte matchen, men enligt kommentarer var det en ganska jämn tillställning. Då hade Olympic hemmaplan, spelar ingen jätteskillnad på denna nivån, men det är alltid något. Hemmaplan är trots allt hemmaplan. Till helgen är det BK Flagg som har en liten fördel av att spela på sin hemmaborg.

Kommentar från Flagg tränaren efter matchen:
''Trots resultatet så finns det väldigt många ljuspunkter i matchen, en hel del spelsekvenser och kombinationer som visar vägen tillsammans med rätt karaktär och vinnarinstinkt. Nu gäller det att konservera insatsen och utveckla spelet vidare med en stor portion kontinuitet.''

Då startade man med följande uppställning:
Muncken
Carl.G - Enarsson - Tobbe - Galal
Jens - Ralle(k) - Torres - Kurre
Jonny - Hoffen

I nuläget, med bästa möjliga manskap, så är Carl.G, Enarsson, Galal, Kurre och Jonny inte tänkbara startspelare utan har fått nöta bänk hittills. Alltså har Flagg ett betydligt starkare lag på plan denna gång!

Ok, över till kanske lite mer intressanta saker. BK Olympic fick för en gångs skull stöta på ganska tufft motstånd i ligaspelet i form av Nike. Det blev trots det en seger med 3-2. Så här var tankarna efter matchen(förra helgen):
Fjärde raka för Olympic, men Nike tog för sig och var på god väg att skaka om tabellettan.
- Riktigt surt. Vi släppte in tre mål på fem minuter när vår mittback blev skadad.
Där blev det rörigt. Annars gjorde vi det riktigt bra och dominerade matchen. Och då startade vi ändå utan tre nyckelspelare, sa Niketränaren Jonas Wramner.

- Vi hade flera chanser att stänga matchen med ett fjärde mål.
Arbetsinsatsen var bra men vi är fortfarande inte riktigt där vi vill vara spelmässigt.
Vi behöver bli noggrannare med sista passningen och i avslutningslägena, sa Olympics tränare Magnus Nilsson.

Ja, jag behöver inte förklara något gällande det som sades. Ni kan själva förstå.

Nu kommer vi till något än mer intressant. Detta är inte den senaste matchen Olympic spelat. Laget hade match igår(onsdag-kväll), mot Kristianstads FF i DM. Tufft motstånd, men i DM-matcherna har det märkts att lagen från lägre divisioner brukar skrälla till mot lagen från högre divisioner. Olympic stötte faktiskt på Kristianstads FF förra säsongen och slog ut dem med 3-0. Här blev det desto jämnare. 3-3 efter fulltid. 4-4 efter förlängning. 7-9 till Kristianstads FF efter straffar. Måste kännas oerhört tungt för Olympic som var så pass nära. Men sedan hade man även flyt att det blev förlängning. Kristianstads FF hade ledningen med 2-3 och med kvarten kvar blev man en man mindre på plan. Olympic lyckades kvittera i matchens slutsekunder.
Jag var inte på plats, men måste ha varit en otroligt svettig och jobbig match för båda lagen, inte minst Olympic. Och det är just Olympic som känner sig nere efter matchen.
Så vitt jag har sett, använde man sig utav det nästintill bästa laget. Alltså hade man ett starkt lag på plan.

Alltså har Olympic en match extra i benen än Flagg, och har med andra ord bara Torsdag och Fredag som vilodagar och hinner knappt förbereda sig inför denna viktiga seriefinal. Lägg därtill att matchen inte ens blev avgjord under fulltid, utan man var tvingade och spela i 120 minuter! Måste ha tagit på dem extra hårt. När det gäller sådana här situationer är jag väldigt säker på att det oerhört svårt att ladda om. Och frågan är hur Olympic kommer att ställa upp på lördag. Om man spelar med bästa möjliga eller vilar någon eller några. Spelar ingen större roll egentligen då det hursomhelst är en klar nackdel för Olympic inför mötet med Flagg.

Flagg har å andra sidan haft en lugn och bra träningsvecka med inga nya skavanker och samtidigt börjar några spelare som varit borta under en längre tid, träna och bli uttagna till match.

Det här är tränarens ord inför mötet:
Tränare Daniel:
''Vi går in i matchen på ett inspirerande sätt efter devisen att VI dikterar villkoren på vår Hemmaborg och söker revansch för MM förlusten på straffar tidigare i vår.
Vi utgår alltid från oss själva men givetvis har vi en hel del förkunskaper om BK Olympic som kan generera några överraskningsmoment till helgen.''

Det låter väldigt positivt och taggat från Flaggs sida.

Jag känner fullt ärligt inte till Olympic så himla bra, men det jag vet är att majoriteten av spelarna är relativt unga. Snittåldern i laget är inte hög. Gällande skador har jag inte bra koll, och huruvida någon skadade sig igår eller ej. Anfallaren Ken Hansson missade dock matchen mot Nike, men var tillbaka mot Kristianstads FF. Han lär vara med mot Flagg. Mer vet jag inte. Men egentligen spelar det ingen jätteroll, för jag ser BK Flagg ha betydligt större chanser till seger än vad oddsen visar oavsett med vilket lag Olympic kommer till denna match.

2,87 på ett hemmalag som öppnat minst lika bra som Olympic(dock inte poängmässigt), som spelat oavgjort borta mot Olympic för inte så länge sedan, ett Olympic som verkade ha stora bekymmer mot ett Nike som BK Flagg slog under försäsongen, och ett Olympic som har en tung match i benen med få vilodagar - det är SPELVÄRDE.
Vi tackar och tar emot och hoppas att Flagg gör sitt jobb helt enkelt. För de har bättre förutsättningar än vad det egentligen kunde ha sett ut.

Jag kommer vara på plats på lördagen och heja fram detta Flagg till en seger! Uppdateringar gällande matchen kommer givetvis komma på Klotterplanket.

Twitter @ EdinMadrid

http://spreadsheet.se/bkflagg

Lycka till vid eventuell rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

This is the stats tab
This is the post tip

BK Flagg - BK Olympic

SPELSTOPP

16/05/2015 14:00

BK Flagg - BK Olympic

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.87
Tips 1

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
master -  16 Maj - 14:00
BK Flaggs startar med följande elva:

Muncken
Fredde - Enarsson - Tobbe - Dejan
Jens - Ralle(k) - Torres - Kalle.L
Borg - Hoffen

Bra lag, konstigt nog anfallaren Westerlund på bänken, men tränaren har kanske en baktanke med Andy Borg som är en stark huvudspelare..
Macmonty -  16 Maj - 01:33
Betplay har raka ettan till 3.00
master -  14 Maj - 23:48
För den mindre våghalsige finns det två ''givna'' spel på U n i b e t.

BK Flagg DnB @ 2.20
BK Flagg 1X @ 1.68

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas tio (10) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
USandeback

USandeback

13:30

29 Mar

Bristol City - Leicester

Fotboll - Championship

Båda lagen gör mål

1.80

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

29 Mar

Falkenberg - Trollhättan

Fotboll - Ettan Södra

Falkenberg

1.68

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

29 Mar

Norwich - Plymouth

Fotboll - Championship

1 asian -1,0

1.78

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.68

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

18:30

29 Mar

HV 71 - Oskarshamn

Ishockey - SHL

2 ML

2.55

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

29 Mar

Blackburn - Ipswich

Fotboll - Championship

2

1.96

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

20:00

29 Mar

D. Medvedev - J. Sinner

Tennis - ATP Miami

Medvedev +2.5

2.00

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

29 Mar

Watford - Leeds

Fotboll - Championship

Över 2,5 mål

1.73

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

00:00

30 Mar

Nuggets-Timberwolves

Basket - NBA

1 -6

1.85

Idag
Live
Stahren

Stahren

13:00

30 Mar

GIF Sundsvall - Östersund

Fotboll - Superettan

1

2.60

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

30 Mar

Örgryte - Utsikten

Fotboll - Superettan

Ö2.5 + Blgm

2.02

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips - omg 1

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

4.45

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips

Fotboll - Allsvenskan

Långtidsspel

0.00

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

IFK Norrköping - Malmö FF

Fotboll - Allsvenskan kval

2 först till 2 mål

1.66

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

Allsvenska långtidsspel

Fotboll - Allsvenskan kval

Blandat

15.00

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

16:00

30 Mar

Kvalserien till HA

Ishockey - Kvalserien Hockeyallsvenskan

Hudiksvall

5.50

Idag
Live
USandeback

USandeback

21:00

30 Mar

Brentford - Manchester U

Fotboll - Premier League

Toney målskytt

2.40

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

31 Mar

Hammarby - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

1

1.91

Idag
Live
USandeback

USandeback

15:00

31 Mar

Liverpool - Brighton

Fotboll - Premier League

1 hcp -1.5

2.00

Idag
Live
Stahren

Stahren

16:00

31 Mar

Långtidsspel Allsvenskan

Fotboll - Allsvenskan

Olika

6.50

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

16:30

31 Mar

Superboosten med Hajper

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

6.25

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

17:30

31 Mar

Manchester City - Arsenal

Fotboll - Premier League

1

1.98

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

1 Apr

IFK Göteborg - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.80

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3 Trav
1344 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3 Fotboll
288 kr
Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3 Trav
300 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3 Fotboll
7776 kr
USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars Fotboll
1296 kr
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3

Trav

1344 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3

Fotboll

288 kr

Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3

Trav

300 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3

Fotboll

7776 kr

USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars

Fotboll

1296 kr