Speltips

Speltips Brest - Troyes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-15 20:30 Spela här

Speltips Brest - Troyes
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 6.50 Speltips: Troyes+BLGM
2015-05-15 20:30 Brest - Troyes Troyes+BLGM 6.50 master

Tar vi lite kortfattat gällande i mitt tycke dagens bästa spel.

Brest tar emot Troyes i en vad som kan kallas, betydelselös match då inget av lagen har någonting att spela för. Troyes är sedan en tid redan uppflyttade medan Brest inte längre har en chans på Topp 3. Då brukar det oftast bli en öppen tillställning med lag som vågar att riskera lite mer utan att ha något att förlora då säsongen redan är ''över''.

Men som bonus för detta spel, är det två lag som drabbas utav blytunga defensiva avbräck vilket gör det hela än mer troligt till en målrik tillställning.

Brest:
Ytterbacken Belaud och 1:a målvakten Thebaux som varit strålande denna säsong, har skadat sig och är borta från spel. Likaså den defensive mittfältaren Birama Toure. Som sagt, tunga avbräck.

Troyes:
Ytterbacken Carole är avstängd. Det ordinarie mittbacksparet Rincon och Saunier är borta från spel. Alltså tre av fyra ordinarie i backlinjen saknas till denna match.

Först och främst. tabellen talar sitt tydliga språk. Troyes är överlägsna här. Man har varit klara för uppflyttning en längre tid och ändå har man slagit lagen gång på gång. Enda förlusten som kommit på senaste 10 matcher var mot topplaget Nancy, och då var det ett tidigt rött kort för Troyes som ställde till det. Annars har det blivit åtta segrar, ett kryss och alltså en förlust på 10 senaste. Det är oerhört starkt. Kommer till matchen med en 4-0 seger över Arles vilket betyder att dom bara ångar på, alldeles för bra helt enkelt.

Lite tuffare match här, men Brest är uppgivna nu och det såg inte bra ut senast mot Orleans när man saknade två viktiga kuggar i defensiven. Målvakten Thebaux har hållit tätt hela säsongen, men så fort han var borta släppte man in två baljor mot bottenlaget Orleans. Hade Brest haft någonting att spela för, hade man haft svårt att vinna över Troyes. Nu när man inte har någonting att spela för, tror jag inte man är tillräckligt bra för att vinna. När motivationen inte finns, då avgör klass - och den har Troyes.
Men överlägsna Troyes utan tre ordinarie backar underlättar för Brest att lyckas sätta dit en balja.

Jag förväntar mig alltså en målrik tillställning där det bättre laget går segrande ur striden. Båda lagen med tunga defensiva avbräck, men Troyes har bättre bredd och det skadar Brest betydligt mer.

Mitt spel: Troyes+BLGM @ 6.50

Jag går hela vägen som vanligt då jag alltid letar efter högst möjliga odds med bäst spelvärde. Annars är vanliga överspel i matchen ganska troliga. Över 2,5 finns till 2.10. BLGM till 1,83. Över 2,5+BLGM till 2,40. Det är bara att plocka.

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

master - 15 Maj, 2015, 11:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lardass - 2015-05-15 13:03:43

Tjena

Klart du har rätt i att det är i princip klart men jag anser att alla fakta ändå ska vara med/rätt, petig kanske (då det är så liten chans)men ändå. Nancy kan även dom hamna på 60 p vid vinst och målskillnaden just nu är bara 2 mål vilket inte är nåt att hänga i granen så det finns ju nåt scenario som fortfarande ger Brest chansen.

Däremot så tror dom kanske inte på det själva och finns den infon så säger jag inget mer om saken :)

Spelet däremot gillar jag oavsett förutsättningarna. Kommer rygga den trots allt.

GL

master - 2015-05-15 12:52:15

Lardass
Hej.
Brest ha en chans på 0,0000001 %. Är det värt att ta upp det då? Nancy och Angers möts ikväll. Tar Angers poäng kan Brest inte komma ikapp. Vinner Nancy över Angers så kan Brest inte komma ikapp då Nancy har bättre målskillnad. Läst överallt att Brest är uppgivna och givetvis tappat hoppet om avancemang.

Lardass - 2015-05-15 12:42:24

Hej

Visst är jag ny här men inte ny i spelbranschen :)
Har idag läst två rekar där det sägs att det inte finns nåt att spela för men...... Brest är inte borta från 3:e platsen även om det ska MASSOR till för att ta den. Det ska spelas om 6 p och det är 2 matcher kvar. 6 p krävs för att nå 3:e platsen så ingen är borta än även om det som sagt krävs mycket.

Märkligt att dom enda två rekarna jag läst har samma faktafel vad gäller tabellen och chanserna att avancera.
Nästan så man börjar tro att jag är full :)

Rätta mig gärna om jag har fel !! =)