Speltips

Speltips Lok. Zagreb - Slaven Belupo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-15 18:00 Spela här

Speltips Lok. Zagreb - Slaven Belupo
Land: Kroatien Liga: 1.HNL
Odds: 3.75 Speltips: Lok. Zagreb+BLGM
2015-05-15 18:00 Lok. Zagreb - Slaven Belupo Lok. Zagreb+BLGM 3.75 master

Den som är mindre våghalsig kan naturligtvis spela vanliga överspel i matchen eller överspel på själva Lok.Zagreb.

Zagreb har varit usla på senare tid, fastän man har gjort mål i sina 8 av 10 senaste matcher! Kommer till matchen med sju raka utan vinst, sex förluster och ett kryss mot usla Osijek. Vad har det lett till? Ny tränare!

Är trots allt på en 4:e plats med tre omgångar kvar, vilket säger en hel del om vilket bra lag det egentligen är vanligtvis. Har vunnit över topplagen Rijeka och Hajduk under säsongens gång, så när det väl vill sig kan man slå vilket lag som helst.

Zagreb har en bra chans till Europa-plats trots en katastrofperiod som varat i över en månad. Fyra poäng bakom Hajduk Split som till helgen gästar Dinamo Zagreb och lär åka hem tomhänta. Vid seger här kan man alltså mycket möjligt ligga endast en poäng bakom kvalplats till EL. Ny tränare brukar allt som oftast ge bra resultat och det är ett lag som är fullt motiverade inför slutspurten och fått en nytändning med nya tränaren.

Slaven Belupo har gjort en väldigt bra säsong, låg under strecket en längre tid i början av säsongen men fick en ny tränare och har gjort det riktigt bra. Plockat massvis med poäng på hemmaplan, ligans tredje bästa hemmalag hittills. Men vad är det dåliga?
Ligans SÄMSTA bortalag. 1-4-11. Alltså, en vinst, fyra oavgjorda och 11 förluster! Man har varit dåliga borta även med den nya tränaren.

Man har hursomhelst säkrat kontraktet och har inget att spela för med tre matcher kvar. Dock är formen väldigt bra och man kan definitivt göra minst ett mål på Zagreb som måste framåt och vinna.

Motivation, hemmafördel och ny tränare för Lok.Zagreb(oerhört positivt) kommer leda detta Zagreb till en efterlängtad och väldigt behövlig seger.

/3-1

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

master - 15 Maj, 2015, 12:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2015-05-15 15:23:24

Konstiga tankar, när jag läst intervjuer på deras sida att dom kommer ge allt nu i slutet och tror hårt på topp 3. Enligt deras nya tränare som är optimistisk.

millionboy - 2015-05-15 15:11:26

En liten varning här. Lokomotiv är Dinamos B-lag. De har väldigt nära band. De får låna spelare, pengar och annan stöttning från
Dinamo. De är kanske fjärde lag i Kroatien. Men så fort säsongen börjar närma sig sitt slut börjar Lokomotiv förlora. De förlorar oförklarligt mot sämre lag ofta med spekatkulära vändningar och stora siffror.
I Kroatien menar man att Loko vill undvika EL till varje pris eftersom klubben inte har rent mjöl i påsen vill man undvika dem uppmärksamhet som EL ger.
Har ingen aning om hur det går för dem idag men kan vara värt att tänka på.