Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-15 16:00 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: italien Liga: at masters
Odds: 1.53 Speltips: djokovic/nadal
2015-05-15 16:00 tennisdubbel djokovic/nadal 1.53 DENNISS

Djokovic-Kei Nishikori

Nishikori har lyckats slå Djokovic två gången vinsten i us open semifinalen va imponerande, Nishikori har ju utvecklats mycket de senaste två åren och spelar
på en jämn nivå.

Djokovic har vilat efter masters vinsten i Monte Carlo där han slog Nadal i två raka set i semifinalen och vinst i en tre setare mot Berdych i finalen.

Visst har Nishikori vapnen att klä av de flesta spelarna för tillfället men att slå Djokovic på grus är inte enkelt han skickar ju tillbaka allting och gör nästan inga misttag. Nishhikori vinner ju även mycket på sitt starka försvar och säkerhet men har även förmågan att öka tempot och spela offensiv tennis jag tror däremot inte han har vad som krävs att vinna över Djokovic i den han form han har för tillfället det är oerhört svårt att möta en spelar som inte bjuder på något och jag tror inte vi får se många misstag av Djokovic i dag heller.

Djokovic har 1-0 i inbördes möten på grus och jag tycker underlaget är en fördel för serben, Nishikori lär inte gå vinnande ur de längre boll duellerna och underlaget är för långsamt att slå sönder Djokovics försvar.
Djokovic har tappat set i både andra och tredje omgången mot Almagro och Belluci som är bra grus spelare, jag tror han är varm i kläderna nu efter att ha vilat från Madrid masters och med tanke på att han är titel försvarare här kommer han inte att ge bort något.

Wavrinka-Nadal 2

Wavrinka har åkt ut mot Dimitrov i andra omgången i båda Monte Carlo och Madrid,
han har bara lyckats vinna två matcher på grus i år efter sin starka inledning på året med semifinal i Australian Open och vinst i Chennai och Rotterdam.
Wavrinka är ju typen av spelare som kan blixtra till då han har stor kapacitet men
han har inte visat det på länge, han spelade riktigt dåligt mot Dimitrov i Monte Carlo och verkade inte intresserad av att vinna matchen.

Nadal verkar revanschsugen efter final förlusten mot Murrray i Madrid där han blev utklassad i två raka set.
Vinst i två raka set mot Ilhan och Isner i det två första omgångarna.
Visst har Nadal gjort några platt matcher i år men han har ju trots detta 15-4 på grus i år och nådde semifinalen i Monte Carlo och finalen i Madrid där han gjorde en av sina sämsta matcher i karriären men man kan ju inte klaga på hans spel i övrigt i semifinalen i Madrid gjorde han en riktigt bra match mot Berdych.

Visst finns det en del frågetecken runt Nadals platt matcher i år men han spelar ju trots detta på en hög nivå, Wavrinka har inte visat något på länge och Nadal kommer med stor revansch lusta efter förra veckans fiasko mot Murray.

DENNISS - 15 Maj, 2015, 14:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!