Speltips Långtidsspel - Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-24 00:00
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.92
Tips: Hawks att gå vidare
Långtidsspel igen och vilka matchserier vi har framför oss.

Eastern Conference Final: NY Rangers vs Tampa Bay Ligntning
Western Conference Final: Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks

Jag kommer titta närmare på Chicago Blackhawks som jag tycker fått spelet att stämma extremt bra och bör ha väldigt goda chanser att ta sig till SC-final

Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks

Möten under regular season: 1-2-0, (0-1 Ducks, 1-4 Hawks, 1-4 Hawks)

Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks alltså. En väldigt värdig Conference Final i mina ögon och det har varit de två lagen i väst som imponerat klart mest. Ducks ser ut som en ostoppbar maskin som helt visar prov på väldigt bra mental stryka där man klarat av att komma tillbaka från underlägen flera gånger mot både Jets och senast Flames mot ett Blackhawks som hade en tuff serie mot Nashville, men följde upp den med att fullständigt köra över Minnesota Wild som jag trodde skulle ge Blackhawks en riktigt match.

Anledningen till framgången i båda lagen måsta jag säga är att båda lagens bästa spelare presterar som bäst just nu där firma Perry/Getzlaf levererar precis som firma Kane/Toews gör för Blackhawks. Allt tyder på en galen och sevärd matchserie mellan dessa två lag och jag tror vi kommer få en väldigt jämn matchserie där båda lagen kommer kunna plocka matcher på motståndarens hemmais. Allt tyder på en offensiv matchserie med mycket mål då båda lagen inte visat några svagheter i offensiven, men jag måste säga att jag tror det blir en tajt och målsnål serie då båda lagens har två målvakter som hittat spelet samtidigt är två lag som är väldigt taktiska. Både coach Quenneville och coach Boudreau är två tränare som vunnit SC och båda vet hur man vinner och det är genom att spela smart och inte ge sig in i galna hawaiimatcher.

Det som jag tror kommer avgöra den här serien är Chicagos rutin. Laget har varit fantastiska senaste åren och man har ett lugn i laget med en rös rutinerade spelare som vet hur man vinner. Ser man över lagen tycker jag Hawks har det bättre laget på papperet där främst försvarsuppsättningen väger över i Blackhawks sida. Offensivt är lagen rätt likvärdiga men då jag tror både Crawford och Andersen kommer ha koll på sina motståndarlag och hålla de i schack ser jag det lag som gör minst misstag (turnovers) som det lag som kommer vinna denna serie. Någont som speciellt Chicago varit väldigt bra på under regular season om jag minns rätt. Även fast Ducks besitter flera rutinerade spelare måste jag ändå säga att Hawks coregrupp är lite mer pålitliga och har varit i denna situation oftare senaste åren än Ducks vilket gör att jag tror man vet vad man kommer få från Hawks mot ett Ducks som är i Conference Final för första gången på 7 år.

Tror som sagt på en jämn serie, men där Hawks tillslut kommer dra längsta strået. Hawks i Game 6 eller Game 7 och därför spelas

Chicago Blackhawks att vinna matchserien @ 1.92 med 3/6 units hos Betsson


För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Långtidsspel - Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 15 Maj 2015 - 17:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
köpenlott - 2015-05-16 07:16

Hoppas du har rätt.. Sitter på Hawks att vinna cupen (dubblat med en PL-match) som vanns redan i November till fina 21 ggr degen. :-) Är ett stort Rangers-fan men hade fasen aldrig trott att de skulle gå som tåget i år. Rangers mot Chicago i final? Vilken drööööm!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: