Speltips

Speltips Partick–Kilmarnock

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-16 16:00 Spela här

Speltips Partick–Kilmarnock
Land: Skottland Liga: Premiership
Odds: 1.91 Speltips: 1
2015-05-16 16:00 Partick–Kilmarnock 1 1.91 RalleArvid

Sköna slutet av maj då alla matcher är igång. En fin mix som alltid på reket där vi hittar sporter på alla nivåer och från alla ligor. Jag har fastnat för en riktig godbit från de norra delarna av de brittiska öarna.

Skotska ligans relegation group och för många av lagen är säsongen över vid det här laget, i synnerhet de som hade hoppats på att få spela i Championship-gruppen går luften ur ganska tidigt och nu har ett lag tillhörande den kategorin, Kilmarnock, förlorat inte mindre än SJU raka matcher. På bortaplan har Kilmarnock bara vunnit en enda match på femton försök laget har nu på bortaplan släppt in 11 mål på tre matcher.

Partick är ett lag som tillhör en annan kategori, ett lag som tycker att fotbollslivet varit ganska okej på i slutet av säsongen, ett lag i harmoni som har segrat i fyra raka hemmamatcher och som dessutom inte ens släppt mål på någon av dessa och alltså vunnit med hållen nolla efter följande resultat:

3-0
2-0
1-0
3-0.

Lägg till bortamatcherna och Partick har bara en förlust på åtta senaste matcherna. Nu ser jag ingenting som talar för annat än att hemmalaget vill avsluta snyggt inför hemmapubliken och kommer segra utan att behöva förta sig alltför mycket mot en kollektiv gamnacke som redan sitter på puben i detta nu och.

Partick visade sin grundkvalitet och sitt driv senast då man kryssade borta mot Hamilton och det jag sett av laget har varit en offensiv och tempostark fotboll där man kommer runt mycket på kanterna och dessutom är tunga på fasta situationer, inte precis den typ av fotboll som är trevlig att försvara sig mot om motivationen och grundinställningen inte finns hos motståndarna för dagen, vilket alltså i allra högsta grad är applicerbart för Kilmarnock.

1.91 bjuds fortfarande för den raka ettan och är enligt mig det helt klart bästa spelet under lördagen.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Maj, 2015, 22:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!