Liverpool -1 hemma mot Crystal Palace blir mitt andra spel idag. Pengarna tillbaka på uddamålsvinst.

Ett hcp-spel hemma på Liverpool...normalt sett ett iskallt spel enligt mig då oddsen är vad de är i den typen av matcher. Men den här gången har oddsen studsat upp till 1.75 ( bet365 ) & 1.80 (Pinancle) och det är okej tycker jag.

Varför tycker jag då det är spelbart?

5. Liverpool 36 18 8 10 50:39 62
12. Crystal Palace 36 11 9 16 43:50 42


Hemma:
5. Liverpool 18 10 5 3 29:17 35

Borta:
7. Crystal Palace 18 6 6 6 23:23 24

Efter en fantastisk spurt innehållandes bland annat 4 raka segrar har Crystal Palace nu sedan en tid säkrat kontraktet. Noll och nada att spela för mer än ett par tusen pund i placeringsbonus.

Liverpool å sin sida har väl inte heller jättemycket att lira för, det är femteplatsen som ska säkras. Kändes som att deras säsong dog lite när de åkte ur FA-cupen mot Aston Villa.

Skadeläget i båda lagen är rätt bra. Sturridge saknas i vanlig ordning för Pool, även Sakho saknas. Palace är helt skadefria.

Tänkbar elva Pool:
Mignolet,
Johnson, Skrtl, Lovren, Can,
Gerrard, Leiva, Henderson
Coutinho, Sterling, Lallana


Tänkbar elva Palace:

Speroni
Kelly - Dann - Delaney - Souare
McArthur - Jedinak
Zaha - Mutch - Puncheon
Bolasie

Vart hittar lagen sin motivation då? Jo, det är Steven Gerrards sista match på Anfield. Allt annat än en seger vore en rejäl party-pooper när en av klubbens allra finaste spelare ska tacka för sig. Om inte Rodgers får ihop truppen och kan förmå laget att ge sin kapten en riktigt bra prestation i ett sånt här läge...ja det vore märkligt. Samma ska gäller spelarna: nog borde alla kunna rannsaka sig själva och vilja ge både Stevie G och hemmafansen en riktigt bra avskedsmatch.

Endast 4 gånger i år har Liverpool vunnit med mer än ett mål hemma i ligan. Å andra sidan har man 10 segrar på 18 hemmafajter, vilket är helt okej.

Palace har bara förlorat 2 bortamatcher i ligan med mer än ett mål. Bättre borta än hemma, när man hade sin formstreak var det främst i bortaspelet man imponerade.

Statistiken är lite emot och normalt hade jag inte spelat det här. Men Palace har tappat fart på sistone samtidigt som det måste räknas som något av ett fiasko om inte Pool lyckas knipa en seger när det är Gerrards sista fajt. Har svårt att se hemmalaget tappa poäng och om man väl får det att rulla på så kan det lätt bli ett par mål till.

Har svårt att se Palace mobilisera tillräckligt med kraft för att rubba Pool här. Pool gjorde det rätt okej mot Chelsea och nog borde man visa att det skiljer en klass mellan lagen här.

@nokkan21

EDITERAD 2015-05-16 16.55:27

This is the stats tab
This is the post tip